.

.

Dreamcast to HDMI Converter Поддържа превключване 16:9/4:3, HD Link Кабел за Sega Dreamcast, HDMI Кабел за Sega Dreamcast (Sega DC)

Dreamcast to HDMI Converter Поддържа превключване 16:9/4:3, HD Link Кабел за Sega Dreamcast, HDMI Кабел за Sega Dreamcast

BGN 17.59

Наличност
На склад

Трансформиране на Sega Dreamcast в аудио-видео сигнал на HDMI за свързване към телевизор с HDMI.Конвертор поддържа режима на показване на Sega Dreamcast 480i, 576i, 480p.Конвертор Sega Dreamcast в HDMI поддържа превключване на 4 : 3 и 16 : 9.Щепсела и да играе, обеспечь по-добра обработка на сигнала с голяма точност, цветове, резолюция и детайли.Съвместим само с Sega Dreamcast (Забележка : това няма да подобри качеството на видео, само за реализация).Dreamcast to HDMI Конвертор на Sega Dreamcast to HDMI конвертор е задължително, ако искате да продължите да използвате старите си устройства с новия smart modern TV HD/ HDMI monitor.Това може да ви осигури фантастично преживяване за домашно кино.Поддръжка на HDMI 480i/576i/480p изход.Не е необходимо да инсталирате драйвери, преносими и гъвкави, щепсела и да играе. Осигурете усъвършенствана обработка на сигнали с голяма точност, цветя, разрешения и детайли.Подкрепа за въвеждане на стандартни телевизионни формати NTSC3.58, NTSC4.43.Конвертор Sega Dreamcast в HDMI използва системи от отделни компонентни изходи RGB, за да се гарантира най-добро качество на изображението.Sega Dreamcast to hdmi има превключвател 16 : 9/4 : 3.Забележка : 1. Само се превръща в Sega Dreamcast в HDMI, други игрални конзоли не се поддържат. 2. Телевизорът трябва да бъде конфигуриран вход HDMI 3. Само реализация, няма да се подобри качеството на видеото.Кръст Бод Пакет Съдържание 1 х Dreamcast към HDMI конвертор 1 х USB кабел 1 х HDMI кабел 1 х захранващ Адаптер 1 х Ръководство за потребителя .

Опции за продукта

Свързани продукти