.

.

Сензор за влажност, температура, Мултифункционален Чувствителен висока степен на надеждност Измерване на Температура и влага и за Офис

Сензор за влажност, температура, Мултифункционален Чувствителен висока степен на надеждност Измерване на Температура и

BGN 46.56

Наличност
На склад

Широк LCD дисплей показва температурата, влажността, часа и датата и комфорт.Двойна единица за измерване, цветово по Целзий и Фаренхайт, могат да бъдат избрани, за да отговори на различните нужди.Многофункционален измерване на температура и влажност на въздуха технология на дървени зърно, красив и практичен, лесен за употреба и подходящ за домашна употреба в закрити помещения.Корпусът е изработен от ABS-екологично чист материал, има добра здравина и отлични механични свойства, нетоксичен, безопасен, износостойок и стабилна. функция за регулиране на режима на време 12hr/24ч, ежедневна аларма, дремота, часова функция.Функция led подсветка, по-удобна за използване през нощта.На задния панел на продукта са на разположение укрепване поставка, подвесное дупка и магнит, които могат да се поставят в изправено положение, да се мотае или поглъщат.Функция : 1. Многофункционален измерване на температура и влажност на въздуха технология на дървени зърно, красив и практичен, лесен за употреба и подходящ за домашна употреба в закрити помещения.2. Корпусът е изработен от екологично чист материал ABS, добра здравина и отлични механични свойства, нетоксичен, безопасен, износостойок и стабилна.3. Широк LCD дисплей показва температурата, влажността, часа и датата и комфорт.Двойна единица за измерване, цветово по Целзий и Фаренхайт може да изберете за да отговори на различните нужди.4. функция за регулиране на режима на време 12hr/24ч, ежедневна аларма, дремота, часова функция.Функция за осветление LED, по-удобна за използване през нощта.5. Има поддържаща стойка, подвесное дупка и магнит в задната част на изделия, които могат да се поставят в изправено положение, да се мотае или поглъщат.Параметри : Състояние : 100% абсолютно новыйтип : Измерване на температура и влажност на въздуха Материал : ABS + електронни КомпонентыПрименимая сцена : Детска стая, кабинет, кухня и т.н. Обхват на измерване на температурата : -10℃~50℃ (14℉~122℉)Диапазон на измерване на влажност : 10%~99%Резолюция : температура 0.1℃; Влажност 1%RHBattery : 1 x 1.5 V AAA батерия (не е включена в комплекта)размери на продукта : прибл. 8 х 7 см / 3,2 х 2.8 инча Тегло : прибл. 72 g / 2,5 грама Осъществяване Списък : 1 х Измерване на температура и влажност Часовник (батерии в комплекта не са включени)1 х Английски ръководство на потребителя Забележка : 1. Моля, позволете 0-2 см грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Опции за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Temperature and Humidity Meter
Material:
ABS + Electronic Components
Applicable Scene:
Baby room, study, kitchen, etc.
Temperature Measurement Range:
-10℃~50℃ (14℉~122℉)
Humidity Measurement Range:
10%~99%
Resolution:
Temperature 0.1℃; Humidity 1%RH
Battery:
1 x 1.5V AAA Battery (Not Included)
Product Size:
Approx. 8 x 7 cm / 3.2 x 2.8 in
Weight:
Approx. 72g / 2.5oz
Package List:
1 x Temperature and Humidity Meter Clock (Battery Not Included) :
1 x English User Manual :
1. Please allow 0-2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Свързани продукти