.

.

Автомобилна Антена Перка на Акула Антена, Автомобили Покрив AM/FM радио сигнал Базова Кутията с Тиксо, за Автомобил, Suv Камион Фургон,Повечето Авто Автомобили Антена ?

Автомобилна Антена Перка на Акула Антена, Автомобили Покрив AM/FM радио сигнал Базова Кутията с Тиксо, за Автомобил, Suv

BGN 10.28

Наличност
На склад

【Подходящ за повечето коли】 Тази универсална антена акульего перка е подходящ за повечето коли на пазара.Антена от перки от акула е подходящ само за спукани автомобилни покриви, а не за извити покриви. 【Премия материал】е Изработен от ABS материал, обработен с боя, антена перка на акула е твърда и здрава.Той има вградена чиста медна антена и чип, които могат по-добре да вземат AM/FM сигнал и да правя сигнал за стабилен и силен.Водоустойчив, прахоустойчив, устойчив на удари, траен и устойчив на падане. 【Моля, потвърдете размер】 за Да се осигури нормална инсталация и употреба след покупката, моля проверете дали размерът на основата на антената на автомобила си, преди пускането на поръчката.Ако размерът на оригиналната антена на база повече от 3,2 инча * 2.4 инча, това е неприложим.А покривът е от машината на плоска. 【Най-добрият заместител】Автомобилна антена перка на акула може да замените вашата оригинална антена.Има черен / бял / сребрист/сив четири цвята по ваш избор.Тази антена перка на акула е конструирана с уникален поток выровнянным лапа акули, достига цели украса, позволява на вашия автомобил по-брилянтен. 【Лесна инсталация】 Самозалепващи инсталиране, не изисква пробиване, просто почистете и подсушете колата, залепете антена на повърхността.Здрава паста, не е лесно пада.Характеристика : - идеален за повечето автомобили, джипове и т.н. С малък крива покрив. Много добра промяна на дизайна на перка на акула, която ще направят вашата кола по-прохладно и отличителен. - С помощта на мед като усилвател на сигнала, дайте по-стабилен и силен сигнал при шофиране. Идеална дубликат част за замяна на съществуващи мачти и покриване на основата на антената на колата. Лесна инсталация, пробиване не се изисква.Моля, използвайте топлинна пистолет или сешоар, за да загрее двустранен стикер преди инсталирането на антени акула.Детайли на продукта : Материал : висококачествен материал ABS размери на продукта : 6.69 x 2.76 x 2.56 in Цвят : бял/черен/треска/сиво(За осигуряване на нормална инсталация и употреба след покупката, моля, проверете размера на вашето автомобилната антена база, преди пускането на поръчката.Ако размерът на оригиналната антена на база повече от 3,2 инча * 2.4 инча, това е неприложим.)Пакетът включва : 1* Антена перка на акула.

Опции за продукта

Свързани продукти