.

.

Alipher Коледни Ароматни Свещи Творчески Коледни Свещи Ръчно изработени Ароматерапевтические Свещи, Коледни Свещи Подарък Соев Восък Коледна Украса на Свещи за Коле?

Alipher Коледни Ароматни Свещи Творчески Коледни Свещи Ръчно изработени Ароматерапевтические Свещи, Коледни Свещи Подарък

BGN 19.99

Наличност
На склад

*Материал : свещ,размер : както е показано на фигурата. *Уникален дизайн : Нашите коледни ароматни свещи са проектирани с много форми ,като коледни топки,снежинка,пет звезди,коледна елха и така нататък,те придават атмосфера на Коледните фестивал за семейството си. *【Свещ от соево восък】- Там всички натурални свещи от соев восък, тази ароматерапевтическая свещ ще ви позволи да се забавлявам тихо и спокойно. * [Подходящ за множество случаи] Независимо от това, дали сте в банята, се занимавате с йога или други неща, може да се пали нашите ароматерапевтические свещи, които ще ви носят повече удовлетворение. *【идеален подарък за Коледа】Нашите свещи са много подходящи за Коледа.Нашата банка за свещи е много хубав, и модел също от коледната серия, което е красиво и интересно.Това е вашият най-добър избор за коледни подаръци.". "*Материал : свещ,размер : както е показано на фигурата. *Уникален дизайн : Нашите коледни ароматни свещи са проектирани с много форми ,като коледни топки,снежинка,пет звезди,коледна елха и така нататък,те придават атмосфера на Коледните фестивал за семейството си. *【Свещ от соево восък】- Там всички натурални свещи от соев восък, тази ароматерапевтическая свещ ще ви позволи да се забавлявам тихо и спокойно. * [Подходящ за множество случаи] Независимо от това, дали сте в банята, се занимавате с йога или други неща, може да се пали нашите ароматерапевтические свещи, които ще ви донесе повече удоволствие. *【идеален подарък за Коледа】Нашите свещи са много подходящи за Коледа.Нашата банка за свещи е много хубав, и модел също от коледната серия, което е красиво и интересно.Това е вашият най-добър избор за коледни подаръци.

Опции за продукта

Свързани продукти