.

.

Weidace Bug силен критик 2 в 1 Голям Електрически Москитный Мухобойка и Шалте Лампа Fly Killer Насекомо Swatter 3000 Волта на USB Акумулаторна батерия LED Светлина Виолетово Улавянет?

Weidace Bug силен критик 2 в 1 Голям Електрически Москитный Мухобойка и Шалте Лампа Fly Killer Насекомо Swatter 3000 Волта

BGN 23.98

Наличност
На склад

【СЪВЕТИ!!!】Този москитный силен критик е зарядната база и USB кабел в кутията, моля, уверете се, че сте ги намерили, преди да изхвърлите опаковане кутия. 【2 в 1 ефективно премахване на комари и мухи 】Нашите капани за комари-това е като електрически капан за комари, така и за лампа-убиец от комари, с ръчни и автоматични функции за унищожаване на комари, удобни и ефективни. 【Ръчно убиец комари】Дълги клавишите в стила на Дръжката за по-удобно ползване без усилия, мощна 3000-вольтовая окото елиминира мухи, комари и други летящи насекоми в един миг. 【Автоматично убиец комари】Когато е в режим на заснемане и убийството на комар е включен през нощта, уникална ултравиолетова led лампа, предназначена за привличане на комари, автоматично убива комари.Чисто физически светлинни вълни, никаква радиация, безвредни за човека. 【Бърза безжична зареждане】Многофункционално зарядно устройство ще захранване на база, може да бъде зарядното устройство, така и база за унищожение на комари(през нощта).Plug-и-заредете, вградена батерия с капацитет 1200 mah, изцяло се зарежда за 3 часа.

Опции за продукта

Свързани продукти