.

.

Бинокъл с Висока Мощност 20x50 за Възрастни с Ниско Осветление за Нощно Виждане, Компактен Водоустойчив Бинокъл за Наблюдение на Птици, Лов Туристически и спортни Ме?

Бинокъл с Висока Мощност 20x50 за Възрастни с Ниско Осветление за Нощно Виждане, Компактен Водоустойчив Бинокъл за Наблюдение

BGN 48.72

Наличност
На склад

Мощен професионален бинокъл - 20-кратно увеличение и 50-мм леща осигуряват широк зрителен ъгъл от разстояние над 1000 метра.Идеалния бинокъл за пътувания,наблюдение на птици, концерти, футболни мачове,на скално катерене, пешеходен туризъм, управление, наблюдение на дивата природа и пейзажи.HD Vision с качествена оптика - Този HD-бинокъл е специално разработена призмата на BAK-4 и пленочным обектив FMC, който свежда до минимум загубата на светлина поради размисъл, като същевременно осигурява по-ярки и ясни высококонтрастные изображения.Той има ефект нощно виждане при слаба светлина, не може да се използва в напълно тъмна среда.Здрав и нескользящий-Мощен бинокъл е изработен от гумен бронированного покритие и кожа , които да гарантират, че той ще бъде здраво да лежи в ръцете ви, без риск от подхлъзване и случайно да падне, а също и удобен за хващане и използване.О пръстен герметизирует очен лекар с покритие и предотвратява попадането на отпадъци вътре, бинокли , което осигурява дълъг живот и осигурява здрав захват.Лесен за използване за деца и възрастни - нашият HD-бинокъл е идеален за възрастни и деца, той идва с регулируеми въртящи се наглазниками за удобство при гледане с очила или без тях.Функция за сгъване позволява лесно да се фокусира бинокъла и лесно да ги управлява, за да се получи ясен образ.Подходящ за различни видове дейности - висококачествен, мощен бинокъл за най-различни дейности, включително и концерти, футбол, наблюдение на птици, лов и много други, ще донесе по-голямо удоволствие в живота си. 1x Бинокъл. 1x Адаптер за смартфон. 1x чанта за носене. 1x Окуляр и капачката на обектива. 1x Чистящая плат. 1x Шийката на каишка. 1x Ръководство за експлоатация.Увеличение : 20 x.Диаметър на обектива : 50 мм Диаметър на фокусиращ : 22 мм зрително Поле : 56М / 1000М.Призма : BAK4. Оптично покритие : филмова леща FMC(изцяло многослойни).Материал : метал и дългогодишна влага гумена броня.Увеличение : 20 x Objective диаметър на обектива : 50mm Eyepiece диаметър : 22mm Field точка : 56 M / 1000 MPrism : bak4оптическое покритие : FMC(изцяло многослойни)филм на lens Material : metal & Eco влага гумена броня.

Опции за продукта

Свързани продукти