.

.

XJJZS Телескоп Компактен Лек Бинокъл за Възрастни и Деца Наблюдение На Птици Пътуване, Туризъм, Наблюдение на Дивата Природа. Ясен преглед, лесно се фокусира.

XJJZS Телескоп Компактен Лек Бинокъл за Възрастни и Деца Наблюдение На Птици Пътуване, Туризъм, Наблюдение на Дивата Природа.

BGN 333.70

Наличност
На склад

♥Висококачествен оптичен стъклени лещи ще ви даде добра астрономически опит, който ще ви направи достойни за tripreflected light interference。. ♥Малък и лек телескоп от дълготраен, лесно за ръчна употреба,бързо и лесно се монтира。. ♥Мощен телескоп е подходящ за начинаещи любители астрономи и за деца и за изследвания на земята и на небето!особено на най-добрия подарък за вашите деца。. ♥ Телескопът е подходящ за по-ясен поглед, за да ви помогне да намерите по-интересен свят。. ♥Този , противотуманный, прахоустойчив, удароустойчив монокулярный обектив пылезащитная залив може да попречи на обектива от прах/влага/боклук, осигурява на живо водоустойчива функция, подходящ за повечето климатични условия и околната среда。.

Опции за продукта

Свързани продукти