.

.

FCYIXIA Снимка фон Лъскав Плат Памук Зелен Екран, на Фона на плат за фото студио видео (цвят : синьо размер : 3000x6000)

FCYIXIA Снимка фон Лъскав Плат Памук Зелен Екран, на Фона на плат за фото студио видео (цвят : синьо размер : 3000x6000)

BGN 243.70

Наличност
На склад

Материал : однотонная 100% полиестер памучен фон плат, износостойкая, против бръчки.Този вид фон тъкан износостойок, устойчиви на бръчки, гладък, лесен за носене и изчезва в колата.Може да се използва за снимки, видео, телевизия и портрети.Цвят : черно, бяло, зелено, синьо, сиво.Размер : 1,8*2,8 М/2*3 м/3*3 М/3*3.6 M/3*4 м/3*6 м. Спецификация : Материал : плътен цвят, 100% полиестер, памук фонова материя, износостойкая, анти-бръчки вид на фонова тъкани, устойчив на абразия, устойчиви на бръчки, елегантен, удобен за носене и машинно пране.Може да се използва за снимки, видео, телевизия и портрети.Цвят : черно, бяло, зелено, синьо, сиво Размер : 1,8*2,8 м/2*3 м/3*3 М/3*3.6 m/3*4 м/3*6 м Забележка : Сгъване на фона на тъканите в продължение на дълго време може да доведе до някои гънки.Можете да използвате ютия за гладене или да го затвори за известно време, за да го възстанови на плоскостта.Ще бъде една малка грешка в размер на фон.Ако вашата грешка на фона на ggt е 10 см, това е нормално.Съдържание на пакета : 1 х фонова плат (с изключение на фона на стойка).

Опции за продукта

Material:
solid color 100% polyester cotton background cloth, wear-resistant, anti-wrinkle
This kind of background cloth is wear-resistant, wrinkle-resistant, smooth, easy to carry, and machine washable. :
It can be used for photography, video, television and portraits. :
Color:
black, white, green, blue, gray
Size:
1.8*2.8M/2*3M/3*3M/3*3.6M/3*4M/3*6M
Notice:
Folding the background cloth for a long time may cause some creases. You can use an iron to iron or hang it for a period of time to restore its flatness. :
There will be a slight error in the background size. If your ggt background error is 10CM, it is normal. :
Package Contents:
1 x background cloth (not including background stand) :

Свързани продукти