.

.

5x3ft Royal Принцеса Baby Shower Фон за Момичета Розово Злато Babyshower Вечерни Украса Сладко Малко Момиче Розови Цветя Снимка Фон Блясък на Диаманти Торта Маса Банер Снимка Под?

5x3ft Royal Принцеса Baby Shower Фон за Момичета Розово Злато Babyshower Вечерни Украса Сладко Малко Момиче Розови Цветя

BGN 7.19

Наличност
На склад

Размер : 5(Ш) х 3(В) ft /1,5 м широчина х 1 м височина.Материал : Професионална кърпа за фотография, тънък винил, без джобове на един стълб, компютърни печат с ярък цвят.Характеристика : Лек, лесно се сгъва и да се пренася, лесен за почистване, здрав и издръжлив, изображения с висока резолюция, рисуване на реалистична, художествен ефект.Приложение : Декори за партита, тържества, сватби, рожденни дни, новородени, деца, възрастни и т.н. идеален за студийната, клубна, событийной или домашна снимки и т.н. Топли съвети : Продуктът включва само фон.Фон не е водоустойчив, моля, не мийте си във водата, ако той е мръсен, можете да използвате влажна кърпа, за да избършете го.Той ще бъде изпратен в сгънат вид, можете да се сгуша в една тръба за една нощ или за по-дълго, за да премахнете гънка.При необходимост може да се прогладить фон с обратна страна(без изображение) за премахване на бръчки.Product Description Size : 5x3ft Color : Royal Baby Package Note : Background Stands or Светлини not included Package List : 1 x Винил фон за снимки (сгъваема) About Материал : Vinyl1. Фонът е направен от винил, който не може да се мият с вода, но може да избършете петното с влажна кърпа.Моля, да не се излага на фона изложени на слънчева светлина за дълго време, за да се избегне избледняване на цвета.2.Фон тънък, лек, неотражающий и траен, без джоб в горната част, подходящ за парти, празник, сватба, рожден ден, новородени, деца, студио, клуб, дейности или домашна снимки, орнаменти и т.н., За гънките на : За облекчаване на транспорта и опаковането на фон ще е трудно за изпращане.Ако бръчки има, можете да се изгладят ги по следния начин.1. Плътно завийте го патрон и изчакайте една нощ или за по-дълго, за да премахнете гънка.2. Можете да използвате парна ютия, леко гали отзад при ниска температура, моля, не гладьте на едно и също място твърде дълго, за предотвратяване на материални щети.За снимки : 1. Фон не включва подложки или светлини.Използвайте поставка за фон, клип или фотографско оборудване, ефектът стрелба ще е по-добре.2. Ако влакчета не могат да се залепи до стената двустранно тиксо. Моля, дръжте известно разстояние, за да направи снимки, и ефект на стрелба ще е по-добре.Причина : Идеален фон за различни партита, фестивали, празници и събития.На фона на темата за рождения ден на идеално подхожда на вашият празник и ще добави атмосфера на радост във вашия дом.Благодарение на големия размер, той предлага на гостите си весел и стилен начин да запомни този ден.Уважаеми клиенти : Ние приемаме опит и удовлетвореността на клиентите като наш първи приоритет.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на първо място.Благодаря ви за подкрепата!.

Опции за продукта

Свързани продукти