.

.

Teerwere Бижута стойката Колие Дисплей стойка Метална кутия Дисплей бижута Бижута Дисплей подпори Бижутериен магазин дисплей (Цвят : сив, размер : 23X15X73CM)

Teerwere Бижута стойката Колие Дисплей стойка Метална кутия Дисплей бижута Бижута Дисплей подпори Бижутериен магазин дисплей

BGN 36.64

Наличност
На склад

За демонстрация комплекти колиета и обеци меко кадифе предпазва от повреди,държи украса организирани и подготвени за носенето. ★Материали от микрофибър, силна водоустойчивост и устойчивост на петна, нежна текстура, висок блясък, могат да се подчертае блясък на бижута. ★Здрава повърхност предпазва от драскотини и наранявания колиета или други бижута,претеглена основа го прави балансиран и здрав. ★Тази витрина за бижута е отличен за лична употреба у дома и е подходящ за витрини за бижута в магазини или в търговски изложения. ★Височина на тази покрита с кърпа поставка за бюст може лесно да бъде регулирана от централната полюс - идеален за всякакъв магазин.Отличен за демонстрация на бижута на панаири на занаятите.Този дисплей колиета ще ви помогне в очертаването на тези дълги колиета и твърдения!Поставете огърлица около врата си, и сте готови да проявяват!Идеален като фокус точка за дисплея.Украса в комплекта не са включени.Цвят : както е показано на изображенииматериал : Superfiber Size : 23 X15 X73 CMSuitable за : десктоп,бижутериен магазин,жилищен организатор и така нататък.Приложна случай : дисплей колиета и бижута организират etc.☀Покажете любимите си огърлици в дома или магазина с тази прекрасна витрина за бижута! _BOS_ Вътрешната част на продукта е направена от сгъсти плоча, която осигурява цялата твърдост.Бод много красиво и тясно клюки, така че връзката се получава чист.

Опции за продукта

Свързани продукти