.

.

OROPY Въртящата Златар Кула Органайзер, Винтажное Кръгло Колие Закачалка за дрехи Поставка за Плот - 24 Закачалки за Гривни, 50 Дупки за Обици Родословната, Тава за пръс?

OROPY Въртящата Златар Кула Органайзер, Винтажное Кръгло Колие Закачалка за дрехи Поставка за Плот - 24 Закачалки за Гривни,

BGN 15.99

Наличност
На склад

【Класически и елегантен дизайн】Колие закачалки и обеци притежателите на плюс от 7.8 на" ring тава създава изящни бижута кула за съхранение и показване.Тя е чудесен избор както за лична употреба, така и за витрини в бижутериен магазин. 【Въртене за ръка】въртене на 360 градуса за по-удобно захващане и избор на колиета и обеци.Просто завъртете го, за да намерите любимите си бижута, повече не копаят във всяка ковчега за бижута в търсене на това, което искате. 【Голям капацитет за съхранение на】Двуетажно въртящата се конструкция с 24 куки за окачване, гривни, колиета, часовници, 50 дупки за обици, суспензии, игли.Един долна тава е предназначен за пръстени, червила, брошки и други дребни елементи. 【Здрава и стабилна структура】Здрава желязна конструкция с черна матова боя и високо тегло тапицерия отвън в продължение на дълго време на служба.Голяма тава се конфигурира така, че да осигурят неговата стабилност и устойчивост. 【100% гаранция за удовлетвореност на】Размер на дисплея : 7,8 х 7,8 х 17,3 инча. 100% беспроблемная гаранция.Ако по някаква причина продуктът не отговаря на вашите нужди, всичко, което трябва да направите е да ни уведомите.От връщане до замяна ние ще направим това точно за вас.Независимо от това, свършат ли в сутрешния среща, забрасываете деца в училище или позиция на концерт на открито с приятеля си. 1. Вие сте разстроени, преобръщането на всички ковчежета с бижута, за да се намери правилното подходяща украса за важна дата или повод?. 2. Били ли сте някога се сблъсква с объркващи огърлица и смесени обеци-фиби, когато толкова бързате?.Отърви се от тези проблеми, купувайки органайзер за бижута OROPY.Той е предназначен, за да ви помогне ефективно да се категоризира и организира вашата прекрасна колекция от бижута.Защо да изберете Oropy Jewelry Organizer?. 1. Съхранение - OROPY Jewelry Organizer е предназначен за достатъчно за съхранение с уморени дизайн с кръгла форма. 2. Устойчивост - Изработен от ултра силна метал с антикорозионна прахово покритие отвън, в продължение на дълго време на служба. 3. Многофункционален-Oropy Jewelry Organizer - това е перфектната комбинация от пръстеновиден тава, организатор за обици, колиета или гривни.кликнете върху бутона купи, за да получите поставка за бижута 3в1, тя е доста прилична и практичен за лична употреба или като подарък за приятели и членове на семейството.

Опции за продукта

Свързани продукти