.

.

2 притежателя на пръстена + 3 притежателя на бижута, Златна Метална Обеца T Bar Stand Дребно Display Hold for Show earring organizer, Рафтове за съхранение на бижута(Злато-четырехугольное ?

2 притежателя на пръстена + 3 притежателя на бижута, Златна Метална Обеца T Bar Stand Дребно Display Hold for Show earring

BGN 29.59

Наличност
На склад

✔ Комбинация на висококачествена стойка за обеци и поставка за притежателя на пръстена : 3 поставка на обеци и 2 поставки за пръстени. ✔ Покритие никога не избледнява : висококачествен чист метал е много стабилна и устойчива, което е идеално за многократна употреба в магазин или там, където с него може често да се прилага. ✔ Перфектно езика снимки на бижута : Притежателите на бижута осигуряват голям контраст и най-добрия контекст за вашите бижута, идеален за отделяне на всички видове обици.Високо качество на притежателите на бижута повишаване на стойността на бижута, правят де си по-изискана.Това е идеалният подпори за модни снимки. ✔ ИДЕАЛНА ИДЕЯ за ПОДАРЪК : Тази поставка за обеци прави идеален подарък за тези, които се нуждаят от уникален и елегантен метод за съхранение и показване на обеци.Пластмасов усвояването на опаковката.е защитена много добре, НЕ е нужно да се притеснявате за никакви щети по време на транспортиране.Дори ако се случи някакъв инцидент, когато ги получите, просто да споделите с нас, ние веднага ще ви възстановим парите.Моля, не се колебайте да купуват!. ✔Тази летва на дисплея бижута Т-образна голям за обеци, родословни обици. ✔ СТАБИЛНО за истинската стойност на s, ще направи своя украса на по-изискани.Това е идеалният подпори за модни снимки.Това е задържан лукс, внимателен дизайн-само една стъпка.с изобретателност се е посветила на създаването на булчински рокли за всеки украса.OPDLE проучване стойност и идентичност на всяко бижу.Умът-това е повече, отколкото изследвания Внимателно избирайте материали от микрофибър, с нежна текстура замразен галванични метал, с добър антиокислительным и не выцветающим ефект.

Опции за продукта

Свързани продукти