.

.

LTWFITTING LTWFITTING 90 Deg Лакът на Месинг Barb фитинг 3/8-инчов x3/8-инчов маркуч ID Въздух/вода/Гориво/масло/на Инертни газове (опаковка от 5)

LTWFITTING LTWFITTING 90 Deg Лакът на Месинг Barb фитинг 3/8-инчов x3/8-инчов маркуч ID Въздух/вода/Гориво/масло/на Инертни

BGN 10.39

Наличност
На склад

Кръст Бод Пакетът включва : 5 бр. Тип : Коляното бодли маркуч 90 Градуса.ID маркуч 1 (ляво) : 3/8", ID на маркуча 2 (дясно) : 3/8". Тегло : 20,74 г/бр. Обърнете внимание на една колона размер и цвят можете да намерите различни видове продукти и количества за избора си.Колкото повече вашата покупка, толкова по-добра цена ще получите.Описание на продукта Здрав и висококачествен месинг фитинг.Обикновено се използва за бързо и лесно свързване на линии за въздух, вода, гориво, масла и инертни газове.натиснете "честен-f", за да изберете желания от вас продукт в нашия магазин.Характеристики - Материал : месинг. - Нето тегло : 20,74 г/бр. - Тип : 90-градусов маркуч Остър лакът. - Идентификатор на маркуч 1 (ляво) : 3/8 инча. - Идентификатор на маркуча 2 (дясно) : 3/8 инча.Важна забележка моля Обърнете внимание на една колона размер, вие можете да намерите различни количества продукт за вашия избор.Колкото повече вашата покупка, толкова по-добра цена ще получите.За доставка на Големи наличности на склад и бърза изпращане-това е основният ни бизнес.Ние ще положим всички усилия, за да се справят с всяка поръчка в рамките на 24 часа.Ние сме международен продавача, всеки продукт трябва да бъде проверен от двете таможнями.Самолетни заминаване Поща на Китай и epacket са нашите основни превозвачи,доставка обикновено ни отнема около 1-2 седмици.Ако не сте получили стоката в рамките на този период, или имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас на първо място.Можете да бъдете сигурни, че ние ще се погрижим за всяка поръчка, независимо от това, той голям или малък, колкото се може по-бързо.За нас Ние сме един честен продавач, всички проблеми, моля, свържете се с нас, преди да го построиш.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши този въпрос заедно с вас.Тези продукти идват от нашата съвместна фабрика, я годишното производство е около 100 000 000 бр. Това е един от най-големите производители на медни съдове в Китай с 25-годишен опит в производството на медни съдове и вече е преминал сертификация на системата за осигуряване на качеството ISO 9001, за да се осигури дългосрочното и стабилно качество на продуктите.

Опции за продукта

Свързани продукти