.

.

SoGuDio 10 бр. Шевни метални копчета САМ Аксесоари за Алуминиева бутон Шиене на копчета и Шивашки аксесоари бутони (цвят : бял, размер : 23 мм)

SoGuDio 10 бр. Шевни метални копчета САМ Аксесоари за Алуминиева бутон Шиене на копчета и Шивашки аксесоари бутони (цвят

BGN 22.28

Наличност
На склад

ОТЛИЧНИ ПРОДУКТИ : те са здрави, леки, лесно се фиксират, солнцезащитны, водоустойчив и така нататък.Изработен от висококачествени материали,издръжливи, фина работа, което го прави по-креативни и нови.Сигурен и стабилен : на Повърхността е гладка и удобна, не е лесно разгражда и се избледнява, и може да се използва с увереност.Функция : направи си САМ копчета за шиене и разкрасяване, подмяна на негодни копчета, промяна на стила на обличане.Широко се използва : не е само да плета и шия на всички видове облекла,панталони, обувки и шапки, но също така може да използвате за занаяти или празнични украси.Широко приложение: Можете да използвате тези шиене на копчета за замяна на липсващи копчета на палтото и различни предмети за облекло.Също така е подходящ за шивашки разнообразни дрехи, покрива възглавница, занаяти, композиране на игрите и на настолните игри и т.н., Вид на продукта : Button Color : както е показано на снимката Размер : 8 мм-32 мм Стил : класически/fashion Function : Украса на облекло производство/ DIY crafts Season : целогодишно round Shape : кръгла/квадратна/Other Приложение : Много подходящи за декорация на дрехи,чанти, луксозни опаковки и др Други бутони : копчета палто, копчета и ризи, метални бутони, направи си САМ, кръгли бутони смола и т.н. Забележка : 1. Поради чисто ръчно измерване, моля, позволете някои погрешность2. Поради различни ъгли на снимане на действителния цвят на продукта може да се различават малко от изображението:Ако не сте доволни от продукт, моля, свържете се с нас незабавно по електронна поща, нашият екип следпродажбено обслужване ще ви осигури задоволително решение за вас в рамките на 24 часа.

Опции за продукта

Свързани продукти