.

.

Сладък котка керамична чаша за кафе, чаша с капак и лъжица, се използва за насипни листа от чай, какао, чаени чаши, офис и домашни подаръци за здравето, обемът на 12,85 у?

Сладък котка керамична чаша за кафе, чаша с капак и лъжица, се използва за насипни листа от чай, какао, чаени чаши, офис

BGN 11.04

Наличност
На склад

[Разумно и практично] Сладки котешки керамични чаши, чаши за кафе с капаци и лъжици, както и чаша за мляко. голям капацитет 380 мл, подходящ за нуждите за питейна вода, на всички видове хора, което ви позволява да се наслаждавате на по-близък и удобен. [Гуманизированный дизайн] В тялото на котешки чаша има 4 модела, които приемат концепция за дизайн декорация снежинки и удоволствие.Той осигурява удобна вода за вашия дом и офис, а също и много подходящ за прием гости. 【Здраве и околната среда】Използването на висококачествени порцеланови екологично чисти материали, които не съдържат олово и кадмий, нетоксични и безвредни.Нека вие ще бъдете сигурни в употребата му.Керамични слама чаша с голям капацитет добре направена, която е здрава и трайна, изящна изработка, устойчиви на висока температура 1200℃-1400℃.Той е лесен за почистване, изгаря при висока температура, не се разгражда лесно и може да бъде безопасно поставени в миялни машини и микровълнови печки. [Креативен дизайн] Идеален за да се наслаждавате на кафе, чай, какао, горещ шоколад или други топли и студени напитки.Чудесен подарък за рожден ден, Коледа, Нова година, годишнина, сватба, пенсиониране, на участието на бала, нов дом или други празници. [Опаковка следпродажбено обслужване] Нашата мисия е да осигури на всеки клиент най-доброто сервизно обслужване на продукта.Ако получите някакви повредени стоки или имате някакви въпроси относно продукта, моля, пишете ни, и ние ще ви служи от сърце!.Нашата компания е професионален екип, който съчетава дизайн, производство и продажби.

Опции за продукта

Свързани продукти