.

.

bizofft Teether Toys, Силикон Прорезыватель Сладък Външен Вид Мека Еластична Удобен захват за употреба на Открито за Спални за домакинство(сив)

bizofft Teether Toys, Силикон Прорезыватель Сладък Външен Вид Мека Еластична Удобен захват за употреба на Открито за Спални

BGN 37.84

Наличност
На склад

[Мека сладка текстура] Силиконов прорезыватель мека сладка дъвка текстура, силна съдържание по хапка, не се притеснявайте за преглъщане по грешка, след ухапване от бебето. [Лек и преносим] Детски прорезыватель е лек, с малки размери, лесно за пренасяне и съхранение.Можете да го сложите в чантата за използване по всяко време и навсякъде, където и да отидеш. [Easy capture] Размер и лека конструкция прорезывателя динозавър са подходящи за бебета и са много нежни към деснам. [Хранително-вкусовата силикон] Сладък динозавър молярные играчки, с помощта на хранителна силикон, нетоксичен, вкус, меки, гъвкави, устойчиви на перегибу и не деформират. [Безопасно и комфортно] детето зудят венците и емоционална раздразнителност.Прорезыватель може да облекчи различни дискомфорты в периода на никнене на млечни зъби, за масажиране на венците, както и да помогне на детето да преминат период на никнене на млечни зъби гладко.Функция : 1. [Хранително-вкусовата силикон] Сладък динозавър молярные играчки, с помощта на хранителна силикон, нетоксичен, вкус, меки, гъвкави, устойчиви на перегибу и не деформират.2. [Easy capture] Размер и лека конструкция прорезывателя динозавър са подходящи за бебета и са много нежни към деснам.3. [Безопасно и комфортно] детето зудят венците и емоционална раздразнителност.Прорезыватель може да облекчи различни дискомфорты в периода на никнене на млечни зъби, за масажиране на венците, както и да помогне на детето да преминат период на никнене на млечни зъби гладко.4. [Мека сладка текстура] Силиконов прорезыватель мека сладка текстура дъвчене, силна съдържание по хапка, не се притеснявайте за преглъщане по грешка, след като детето е ухапан от.5. [Лек и преносим] Детски прорезыватель е лек, с малки размери, лесно за пренасяне и съхранение.Можете да го сложите в чантата за използване по всяко време и навсякъде, където и да отидеш.Спецификация : Тип елемент : Детски прорезывательматериал : силикон Specification : 1 Piece Product Функция : Шлифоване на зъбите, успокояващ, подарък Списъка с пакети : 1 x Baby Teether.

Опции за продукта

Item Type:
Baby Teether
Material:
Silicone
Specification:
1 Piece
Product Function:
Teeth Grinding, Soothing, Gift Giving
Package List:
1 xBaby Teether :

Свързани продукти