.

.

5 бр. Силиконови Детски Играчки за никнене на млечни Зъби BPA Безплатно Животни Форма Прорезыватель Висулка Цветни Пръстени За никнене на млечни Зъби Сензорни Дъвча?

5 бр. Силиконови Детски Играчки за никнене на млечни Зъби BPA Безплатно Животни Форма Прорезыватель Висулка Цветни Пръстени

BGN 13.59

Наличност
На склад

☺Е изработен от висококачествен хранителен силикон,прорезыватель не е токсичен и не съдържа BPA,удобен, с меки, гладки ръбове, които гарантират вашето дете допълнителна сигурност, когато той дъвча, хапе и е гадно. ☺Шест стилове цветова серия могат да бъдат избрани, за да ви даде по-голям избор.Забавни цветни форми на животни харесат на момчетата и на момичетата и ще направят вашето дете е по-удобно и по-малко раздразнителни по време на целия процес на никнене на млечни зъби. ☺100% супер мек силикон прорезыватель с няколко повърхности за никнене на млечни зъби осигурява комфорт и нежна деснам на вашето дете.Издигнати biased chains (зависими повърхността помагат за облекчаване на дискомфорта възпалени и нежни венци. ☺Сладко бебе колие с висулка, определени с модерен пакет ще се замисли подарък, това показва, че вие им давате подарък от сърце.Това не е само набор от силиконови играчки за никнене на млечни зъби, можете да го използвате и като подпори за детски снимки, а също и орнаменти на украсата.Мулти-в-едно!. ☺Направи си сам, че ти харесва, гривна-прорезыватель, огърлица, верижка за залъгалка, дай воля на въображението си.ЧЕСАЛКИ СЪС СОБСТВЕНИТЕ СИ РЪЦЕ .Това ви хареса!Сложете го в миялна машина, в него не ще бъде много цепки, той не скроет мръсотия.Висококачествени елементи, ще ви кажа, че е безопасно,хигиенично и лесно се отмива. ☺Направи си сам, че ти харесва, гривна-прорезыватель, огърлица, верижка за залъгалка, дай воля на въображението си.ЧЕСАЛКИ СЪС СОБСТВЕНИТЕ СИ РЪЦЕ .Това ви хареса!Сложете го в миялна машина, в него не ще бъде много цепки, той не скроет мръсотия.Висококачествени елементи, ще ви кажа, че е безопасно,хигиенично и лесно се отмива.

Опции за продукта

Свързани продукти