.

.

3 Бр. Ден на Свети Валентин Дървени Мъниста Венец с Пискюли Дървени Мъниста Пискюл Банер за Деня на Свети Валентин Вечерта у Дома Детски Душ Рожден Ден Декор Стенен ?

3 Бр. Ден на Свети Валентин Дървени Мъниста Венец с Пискюли Дървени Мъниста Пискюл Банер за Деня на Свети Валентин Вечерта

BGN 10.39

Наличност
На склад

Съдържание на пакета : вие ще получите 3 парчета от дървени мъниста пискюл гирлянди, дължина на дълга четка прибл. 62 инча, дължина 2 кратки кисточек прибл. 12 инча, всяка топчета около 0,63 инча,пискюл около 3,9 инча, достатъчно, за да направи вашата стая елегантна и красива.Качествени материал : изработен е от висококачествено дърво и спиралата, която е мека и гладка, здрава и множество, не е лесно отвалиться или выцветать, може да създаде луксозна текстура и усещане удобни за вас.Ръчно изработени : нашата дървени топчета пискюл венец, изработен от естествено дърво , мъниста, мъниста предлагат в различни цветове, които ще ви накарат да се почувствате топла зима и силна атмосфера коледен празник.Красив външен вид : всеки набор от продукти е 4 четката и стотици дървени мъниста в различни и приятни цветове, които са пълни с топло и празнично чувство.Широко приложение : тези очарователни и очарователни дървени мъниста пискюл гирлянди може да се прилага и за украса на дома, Коледа, стени, прозорци, врати или леглото, те също са подходящи за сватба, булчински душ, детски душ, рожден ден и класната стая.Издръжлив на употреба : Изработен е от висококачествено дърво и спиралата, която е мека и гладка, здрава и множество, не е лесно да пада или да избледняват, може да създаде луксозна текстура и удобен усещане за вас.Къде се използва : Можете да ги обесим на каминную рафт на стената, прозореца, рафт, врата или на много други места, които ви харесват, или да ги поставите на масата за вечеря, за да се подчертае топла и нежна атмосфера.Технически характеристики : Дължина гирлянди : approx. 157 см/ 62 инча (ите) Цвят : както е показано на снимките Материал : дърво, конец кръст Бод Пакет включва : 3 х дървени мъниста пискюл гирлянди Забележка : Ръчно измерване, са възможни грешки са незначителни по размер.Цветовете могат да се различават леко от различни екрани.Риск ликвидация, моля, стойте далеч от деца.

Опции за продукта

Свързани продукти