.

.

Выпускная Пискюл Академична Выпускная Шапките с 2021 година Чар на Церемонията Аксесоари за висше образование (Небето-синьо и розово)

Выпускная Пискюл Академична Выпускная Шапките с 2021 година Чар на Церемонията Аксесоари за висше образование (Небето-синьо

BGN 50.24

Наличност
На склад

Дизайн шарма : всяка коса има златен чар 2021 г. с подсилена метален държач с, който е красив и нежен аксесоар.Материал на четката : изработен е от полиестер, която е гладка и здрава, с фин квалификация, може да продължи дълго време.Широко приложение : може да служи дрехи и аксесоари за абитуриентски тържества и партита, ще ви съпътстват като сувенир в сладки спомени.Размери на четка : дължина на четката е 24 см/ 9,4 инча, дължина на линия за окачване на прибл. 16,5 см/ 6,5 инча, подходящ за абитуриентски шапки и рокли.Количество : 1 бр. бала пискюл; Цвят : както е показано на снимката.Всяка коса има златен чар 2021 г. с подсилена метален държач с, който е красив и нежен аксесоар.Изработен е от полиестер, която е гладка и здрава, с фин качество на производство, може да продължи дълго време.Широко приложение : Може да служи дрехи и аксесоари за абитуриентски тържества и партита, ще ви съпътстват като сувенир в сладки спомени.Технически характеристики : Дължина на четката : 24 см/ 9,4 инча Дължина на линия : прибл. 16.5 см/ 6.5 инча (ове) Материал : полиестер Цвят : както е показано на снимките Количество : 1 бр. кръст Бод Пакет включва : 1 х бала пискюл Обърнете внимание на фините детайли в пакет, моля, дръжте далеч от деца на възраст под 3 години.

Опции за продукта

Свързани продукти