.

.

2 Бр. Ден на Независимостта Дървени Мъниста Пискюл Гирлянди Патриотичен Американски 4 юли Висящите Декорации Селска Къща, Селска Тава От Мъниста Бижута за Деня на Н?

2 Бр. Ден на Независимостта Дървени Мъниста Пискюл Гирлянди Патриотичен Американски 4 юли Висящите Декорации Селска Къща,

BGN 3.19

Наличност
На склад

Кръст Бод Пакет съдържание : 2 бр. Деня на независимостта дървени мъниста пискюл гирлянди в опаковки, всяка топчета пискюл гирлянди прибл. 11.8 инча/ 30 см и съдържа 21 парче 0,6-инчов мъниста, достатъчно на брой, за да отговарят на вашите декоративни изисквания за Ден на независимостта.Красив дизайн : нашите четката от мъниста се различават от другите честите стенни декорации, шарени пискюли в комбинация с гирлянди от мъниста ще засилят атмосферата на фестивала, съответстващи на размера прави тези бижута съвпадащи с вашите домашни аксесоари, а също и се вписват в стил фермерска къща и традиционната украса на дома.Практическо приложение : тези патриотични американски висящи украшения на 4 юли са приятно допълнение към вашия дом, могат да бъдат украсени с цветни саксии, подсвечниками, висящи на стената, на дръжки или оформена в тава за селото стил, а също така могат да служат и като реквизит за снимките.Безвреден и елегантен : тези селски украса за табла от мъниста, изработени от естествени дървени мъниста и бельо въжета, дървени мъниста не е лесно корродируют или изчезват, без да е чеп, гладки и удобни за задържане, устойчиви на износване, лесни висят, не се чупят лесно и раскалываются, могат да служат ти си отдавна тук.Патриотическая тема : тези висящи украшения на 4 юли са направени от сини, червени и бели мъниста, които са класически цветовете на американското знаме, украсени с ленен и полосатыми пискюли, ярки и живи, подходящи за Деня на независимостта и ежедневна украса на дома.Ярки и красиви : Нашите селски бижута от мъниста, разработени със сини, червени и бели цветни мъниста, които са класически цветовете на американското знаме, украсени с ленен и полосатыми пискюли, ярки и живи, подходящи за Деня на независимостта и ежедневна украса на дома.Широки области на приложение : Тези гирлянди от дървени мъниста в Деня на независимостта са приятно допълнение към вашия дом, могат да бъдат украсени с цветни саксии, подсвечниками, висящи на стената, на дръжки или оформена в тава за селото стил, а също така могат да служат като подпори за снимки.Технически характеристики : Материали : дървени топчета и бельо въже Размера мъниста : прибл. 0,6 инча/ 1,6 см Обща дължина : прибл. 11.8 инча (а)/ 30 см Цвят : както е показано на снимките кръст Бод Пакет включва : 2 х дървени мъниста пискюл гирлянди Бележки : Малки мъниста в пакет, моля, дръжте далеч от малки деца, за да избегнете опасност от задушаване.Цветовете могат да се различават леко от различни екрани.

Опции за продукта

Свързани продукти