.

.

Fevilady Статистическа Плочи Каучук Фитнес Зала Весовая Плоча, Прът Домашно Фитнес Оборудване 2 Ръчни Дръжки Нескользящие Статистическа Плоча Домашен Фитнес Гира Бар?

Fevilady Статистическа Плочи Каучук Фитнес Зала Весовая Плоча, Прът Домашно Фитнес Оборудване 2 Ръчни Дръжки Нескользящие

BGN 139.76

Наличност
На склад

Дъска за тежка атлетика може да се използва за тренировка на мускулите и издръжливост, както и за подобряване на гъвкавост и равновесие.Една весовую табела може да се използва за разминочных упражнения. *Професионален прост : независимо от това, къде тренирате, желязна дръжка е полуглянцевый външен вид, което ви прави чист и професионален.Освен това, размерът на geary да се чете лесно на повърхността, така че не трябва да се притеснява намирането на конкретен размер. *Използване на висококачествен чугун, оригинално гумен материал няма да навреди на пода, е необходима дъска за фитнес home fitness.Бленда 5,1 виж *Под с гумено покритие предпазва пода-стандартна гума весовая плоча, специално разработени за предотвратяване на ударни повреди, причинени от падащи на пода.Гумена обработка на повърхността също помага да се намали звукът на удара, като позволява да изпълняват по-тихи и суров упражнения в домашна фитнес зала. *[Изпълняват упражнения на фитнес и отслабване] Вдигане на тежестта, се уверете, че весовая дъска безопасно и надеждно.Идеалното обзавеждане за фитнес и вдигане на тежести.При вдигане на тежести е сигурно и безопасно поставяйте тежки предмети.Независимо от това, независимо дали сте във фитнеса или у дома, тези дъски за вдигане на тежести са идеални за постигане на вашите фитнес цели.Product name : тегло plate Material : PU + желязо core Barbell класификация : барабани piece Choose по фитнес ефект : Цялостни фитнес упражнения Съвет : Моля, обърнете внимание, за да се провери броя, тегло, дебелина и диаметър тегловен дъски при закупуване.забележка : 1. Поради ръчно измерване, моля, нека разликата в 2-4 виж Обикновено ние изпращаме стоки много бързо, а времето за транспорт е 15~20 дни.3. По време на снимане на действителния цвят на изображението може да се различават малко от продукта поради светлина, камера, ъгъл на наклона и т.н.Можете да се обърнете към натюрморту, чийто цвят зависи от действителната объекта4. Най-добрата услуга : Ако имате някакви предложения, моля, свържете се с нас, надеждна и лесна за обслужване на клиенти отговори в рамките на 24 часа, на удовлетвореността на клиентите-нашата крайна цел.

Опции за продукта

Свързани продукти