.

.

Роза Кулата Стоманена Съвет Дартс Стоманена Съвет Набор от Професионални Дартс,12 х 22 Грама Метални Накрайници Стреличка с Алуминиеви Шахти и Месингови Стволове, Д?

Роза Кулата Стоманена Съвет Дартс Стоманена Съвет Набор от Професионални Дартс,12 х 22 Грама Метални Накрайници Стреличка

BGN 19.99

Наличност
На склад

【Премия професионален дартс метална капачка Set】Тези на стоманени върхове за стрели идват с тънка цев стрелички, накаткой и канавкой, с отлична устойчивост на хлъзгане, може да предостави отлични точки на захващане, подобряване на контрола и да ви позволи да играете лесно и удобно. 【Професионален набор от дартс включва】Rose Kuli professional metal darts set съдържание 12 стоманени накрайници дартс, 12 стандартни полети стреличка в 4 различни стилове, също с допълнителни 8 стандартни полети и 12 шахти дартс ,12 о-пръстени и защитник на полета, а също и острилка ви за дартс и корпус за стреличките. 【насладете се на по-голяма точност】 : Набор от професионални стоманени стреличка с тегло 26 грама със стратегически накатанными месингови стволове осигурява здраво захващане за по-висока точност.Този стоманена набор от стреличките е устойчив на извивката и счупят.Участието на гумени о-пръстени, те не могат да се откъсне по време на игра.Промяна на формата на стоманени накрайници стреличка с помощта на защитен своята практика, за да се предотврати отскача. 【Деликатен подаръчен комплект за дартса】 Обичай калъф за дартса EVA осигурява пълна защита и лесно се поставя и се пренася.Класическа, но стилен външен вид прави тези стрели със стоманени връхчета на тази централа производителност и стил; това е идеален подарък за всички играчи на дартс. 【Дартс е игра】 Играта ви позволява да прекарат качествено време с приятели, колеги и семейството.Независимо от това, дали сте начинаещ или професионален играч, този комплект дартс е добър избор за вас, у дома, в офиса, в бара, просто да се забавляват с него.Дартс Rose kuli Разработен с високо качество пазом, който осигурява изключителен баланс и стратегическа полагане.Професионален набор от дартс работи за всички нива на квалификация.Това може да е лесен захват и контрол за начинаещи, това е чудесен избор за начинаещи в дартсе.Ако си мислиш за закупуване на нов набор от стреличките и искате да намерите най-добрата конфигурация за своя стил, Rose kuli Customizable and Configurable Darts Set ще бъде вашият идеален спътник!.Rose kuli steel tip darts, за да създадете различни настройки на стрелички, смесване и отговаряща на теглото на цевта и дължина на вала, за да откриете настройката, която съответства на вашия стил на хвърляне. -12 x Steel Tip Darts. -12 x полети и 8 x допълнителни полета (в 4 стила). -12 x безплатни пръчки за стреличките от PVC. -2 x защитник на полета. -1 x острилка за дартс и 1 x воденичен камък. -1 x калъф за стрелички.

Опции за продукта

Свързани продукти