.

.

Срок за душата Caddy Basket Срок, Gueryee Shower Rack, SUS 304 Органайзер За Душ От Неръждаема Стомана Монтиране на стена с 4 Куки, Голям Капацитет и Тежкотоварни Ъглов Душ Кутийка за ?

Срок за душата Caddy Basket Срок, Gueryee Shower Rack, SUS 304 Органайзер За Душ От Неръждаема Стомана Монтиране на стена

BGN 12.79

Наличност
На склад

[ЛЕКОТА на ИНСТАЛИРАНЕ на] Душ полк има два вида на инсталацията, за да отговори на всички ваши стени под ъгъл 90 градуса, лигав душ caddy по-стабилен и траен , отколкото нещастници душ кошници, товароносимост до 20 килограма, както вита инсталация могат да издържат на по-силни действия. [МОЩНО СЪХРАНЕНИЕ] Ъглов рафт за душата може да побере повече елементи, можете да поставите сапун, душ гел и т.н. 4 куката преносими и подвижни, можете да окачите душ топки, кърпи, самобръсначки и т.н., В зависимост от вашите предпочитания. [Устойчивостта на влага И УСТОЙЧИВОСТ НА КОРОЗИЯ] Органайзер за душата е изработен от висококачествена неръждаема стомана 304, с огледално полирани, устойчив на корозия и влага и красив. [ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН] Багажник за съхранение на душата издълбан от всички страни, за да си нещата са били сухи и не съдържат бактерии.Отстрани ъглов душ caddy, изчислени за височината на 1,77 инча, за да се предотврати загуба на вашите продукти и тяхното извличане. [ЧЕ ПОЛУЧАВАТЕ] 1*Кошница за душ caddy, 4*подвижни куки, аксесоари за баня багажник(2* лепила, 4*винтове, 4*анкера, 4*спирални ръкави, 4*винт на капака ).Ако имате нужда от повече лепила ,моля, отделете ASIN : B09 HXWS1 SC, за да го получи.

Опции за продукта

Свързани продукти