.

.

Душ Caddy Баня Организатор Стенен Регулируем Душ Полк с 4 Куки, Лепило Без Пробиване Душ Рафтове За Съхранение Кошница(2) (черен)

Душ Caddy Баня Организатор Стенен Регулируем Душ Полк с 4 Куки, Лепило Без Пробиване Душ Рафтове За Съхранение Кошница(2)

BGN 16.79

Наличност
На склад

【Спестяване на пространство】Многофункционален душ caddy е много подходящ за настаняване на много консумативи.При инсталация в банята, можете да поставите шампоан, душ гел, крем и т.н.; При инсталиране на кухня може да сложиш подправки.В комплект с 4 подвижни куки за бръсначи, хавлиени кърпи, кухненски кърпи и др Полк за душ с голям капацитет ви позволява да съхранявате повече продукти, както ограда предотвратява падането на предмети. 【Супер адхезия】Водоустойчива и силно лепило може да се направи душ количка Caddy здраво към стената, и може да бъде инсталиран без пробиване на дупки.Можете да изберете височина между две стената рафтове за баня и да се поставят елементи в рамките на reach.Не е нужно да се притеснявате за този проблем падащи предмети, и това също може да се запази целостта на стената.Това е перфектният избор за лесно пестене на място!. 【Здрав материал, без ръжда】Органайзер за рафтове в банята е изработена от висококачествени и издръжливи материали, е водоустойчив, устойчив на корозия и не е лесно да се е деформирал.Гладка повърхност е много дружелюбна към вас и вашите предмети.Кух дъното позволява на водата в органайзер за баня бързо се оттече и изсъхне, не оставя петна върху душ багажник.Това е идеален избор за поддържане на чистота и ред в банята. 【Лесна инсталация】Полк за баня може да бъде инсталиран по два начина : 1. Използвайте лепило, за да залепи органайзер за душ към стена, която е подходяща за хора, които не искат да пробия дупка в стената; 2. Използвайте включва инструменти, за да пробиете дупки в стената и да го инсталирате. инсталацията не изисква усилия, вашата баня и кухня вече не са мръсни, и вие можете лесно да намерите това, което ви трябва, за душ кошница. 【Съдържание на пакета】Пакет, който сте получили, включва : 2*душ кутийка, 2*лепила, 4*куки, 2*комплекти сверлильных винтове и 2*допълнителни етикети.PS : Лепило не може да се използва повторно след аутопсия.Ако имате някакви въпроси относно душ етажерка за баня, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Все още загрижени за необходимостта от пробиване на дупки за монтаж на душ кабини caddy?.Все още притеснен за малко разстояние между душ рафтове?.JASIVADY shower caddy е подходящ за всички видове повърхности.Идеален за бани и кухни, за да поддържа вашето място е в ред.Трайно лепило гарантира, че той твърдо прикрепится към повърхността, без да се притеснявате за падане на предмети.Ако не искате нарушаване на целостта на стената, нещо в допълнение към перфорационному монтаж можете също така да се използват лепила за монтаж, което е лесно, удобно и без усилия.Начин на инсталация на пробиване : . 1.Почистете повърхността, на която искате да инсталирате рафт. 2.Използвайте черна дръжка, за да се отбележи мястото на пробиване. 3.Използвайте винтове и други инструменти за монтаж на душ кабини след пробиване на дупки электродрелью. 4.За да започнете да използвате.

Опции за продукта

Свързани продукти