.

.

Ъглов Душ Caddy, Органайзер За Душата Ъглов Рафт За Душ с 8,куки, 2-Pack Залепваща Неръждаема Стомана MAXIFFE Душ Рафтове за Съхранение Баня (черен мат)

Ъглов Душ Caddy, Органайзер За Душата Ъглов Рафт За Душ с 8,куки, 2-Pack Залепваща Неръждаема Стомана MAXIFFE Душ Рафтове

BGN 18.39

Наличност
На склад

100% Неръждаема стомана. 【Голям капацитет с L-образна форма】L-образен дизайн прави ъглов душ Caddy да притежава повече и по-добре може да побере по-тежки контейнери (шампоан, балсам, миещи средства и други предмети) без проблеми.Снабден с 8 куки за зъби, гъба, ножче, баня с душ-часова може да се намери дом в ъгъла на тоалетна масичка банята или в кухнята, пералното помещение. 【Силна адхезия до 40 килограма】Всяка душ-часова може да се зареди на не по-малко от 6 в пълен размер бутилки в продължение на дълго време.Съхранение на душата надеждно се фиксира здрав, бесследным лепило, което няма да навреди на стената на душата.Здраво дръж се за гладка повърхност, не се тревожи за падането. 【Премия 304 Материал от неръждаема стомана】Полк за душ за вътрешни душ занаяти от неръждаема стомана SUS304.Метална жица никога не ръждясва след дълъг период на употреба и осигурява caddy е най-добрият дренаж.Баня с душ кабина и е устойчива на надраскване и корозия, запазвайки вашите душ кабини аксесоари чист и ароматен. 【Три етапа бърз монтаж】Никакви инструменти или пробиване не се изисква.Отбележете, където ще бъде лепило с прикрепена душ рафтове, лепило лепило и поставете рафтовете на магазините.Ъглов душ caddy е подходящ под прав ъгъл 90°.Възползвайте се от всички предимства на ъглов пространство. 【Гаранция за удовлетворение】2*душ кабини, 6* лепила, 1*ръководство за потребителя. 100% обещание за връщане на парите ако не сте доволни от покупката си.Бъдете сигурни, за да ДОБАВИТЕ В КОШНИЦАТА!.

Опции за продукта

Свързани продукти