.

.

JIYANANDPZWJ Душ Caddy Жп полк за Баня Монтиране на стена за Душ Титуляр За Съхранение на Шампоан с Вендузата без пробиване Кухненско съхранение на Аксесоари за баня (Цвят :

JIYANANDPZWJ Душ Caddy Жп полк за Баня Монтиране на стена за Душ Титуляр За Съхранение на Шампоан с Вендузата без пробиване

BGN 45.04

Наличност
На склад

▲ПОМАГА за ОРГАНИЗИРАНЕ на ВАШИЯ ДУШ И да ГО БЕЗ ЕЛЕМЕНТАРНО : добавя ценна хранилище, което прави вашия душ-отворен и спокоен; включва в себе си куки, самобръсначка за съхранение и телевизор. ▲Висококачествен материал : Изработен от висококачествена неръждаема стомана, а износостойкая и влага, не е лесно ръжда, има добра стабилност и много здрав. ▲Свободен от удар шкаф : С е свободен от удар дизайн, шкаф може да инсталирате навсякъде.Тя е подходяща за различни гладки повърхности, лесни за инсталиране. ▲Устойчива и здрава : Шкаф носи сила равномерно, той стабилизирани чрез и здрав, не е нужно да потревожиться за подробности пада. ▲Добра представа товар : С конструкция усовика, шкаф за сигурност и антиспад.Направени от дебела рамка 4.0 mm и с процеса на аргонодуговой заваряване, той не ръждясва и не драскотина ръцете си, тя има добра носеща способност.Материал : Масивна неръждаема стальприменяемые случаи : кухня, спалня, дневна, офис и т.н. Забележка : въздушните Мехурчета трябва да бъдат напълно премахнати по време на инсталацията.След инсталиране на багажник трябва да се остави за 24 часа преди да закачите на предмети.Тогава носеща способност ще е по-дълъг и по-стегната.

Опции за продукта

Свързани продукти