.

.

Душ Caddy Полк За Баня, Без Пробиване Бесследный Лепило Организатор на Съхранение Баня, SUS304 Ржавая Кошница За Съхранение на Хранителни Продукти, 2-в-1 Кухненски Рафтов?

Душ Caddy Полк За Баня, Без Пробиване Бесследный Лепило Организатор на Съхранение Баня, SUS304 Ржавая Кошница За Съхранение

BGN 18.96

Наличност
На склад

_BOS_€2 Pack-Save Spaceã€'- Тази подвесная количка caddy може да ви помогне да се съхранява на ежедневни храни , тя е много подходящо за бани, тоалетни, кухни, дамска стая, и т.н. Направете дома си по-чист.Голям капацитет за съхранение предоставя достатъчно място за поставяне на предмети.И дълбока кошница може да се предотврати падането на предмети. Силен лагер и бърз сливи - Магически бесследный лепило правят рафт здрава, така че здрав органайзер за душата може да се съхранява макс 15 кг по-тежки предмети в продължение на дълго време.Конструкция с отворено дъно може да се налива вода и бързо да изсъхне, за да избегнете размножаването на бактерии.Идеален за съхранение вкъщи.Лесна инсталация и липса на щети - Прозрачен бесследный лепило е по-здрав и издръжлив от търтей.Няма пробиване и увреждане на стените.Допълнителни подвижни куки, и можете да поставите куки навсякъде и по всяко време. _BOS_€Sus304 Durable & Sturdyã€'- Тази баня caddy е изработена от 100% неръждаема стомана 304, не выцветающей, устойчив на надраскване и здрава.Гладката повърхност не поцарапает вас и няма да навреди на предмети. _BOS_€Получени предмети - 2 x Душ кабини, 4 x подвижни куки, 1 x Ръководство за потребителя, 1 x лепила.Баня Като притежателят на шампоан, за душ-стая или баня.душ кабина caddy осигурява най-голямо удобство и съхранение на климатика, измиване на тялото и доставчици бани.

Опции за продукта

Свързани продукти