.

.

ZHONGTAI Shower Caddy Срок Punch-Free Стенен Органайзер За Душата Кошница с Парапет От Неръждаема Стомана, Рафтове за Съхранение Баня с Душ Кухня Черен Органайзер За Душата

ZHONGTAI Shower Caddy Срок Punch-Free Стенен Органайзер За Душата Кошница с Парапет От Неръждаема Стомана, Рафтове за

BGN 66.16

Наличност
На склад

Лесна инсталация : Този кутийка за баня може лесно да се инсталира в рамките на няколко минути.Много е удобно да се разположат в общежитието, тоалетна, дамска стая, и много други.Най-добър дизайн : Използвайте душ-кабина, за да извлечете максимума от вашето пространство и да се поддържа чистота и ред в банята.В същото време ще ви бъде удобно да се взема шампоан и душ гел, когато се взема душ.Кутия за съхранение на голямо пространство : много е подходящ за съхранение на шампоан, сапун, гъба, душ гел, крем за лице и други продукти за баня.Издръжлив материал, бърз дренаж : изработен от висококачествена неръждаема стомана, водоустойчив, не выцветающий, устойчив на надраскване и здрав.След дълго време, той все още е толкова нова, колкото и преди.Кух отворено дъно позволява на водата на съдържанието изсъхне бързо, така че е лесно поддържане на хавлиени изделия чисти.Силна носеща способност на : никакви дупки няма да навредят на стената.Тя е по-здрава и трайна, отколкото издънка.Силно лепило гарантира, че стойка за вана е стабилна, може да поддържа рафтове и тежки предмети върху багажник и може да издържи до 20 килограма.Област на приложение : Душ-рафтове могат да бъдат монтирани на керамични плочки, стъкло, гладки дървени стени, мраморни и твърди метални повърхности.Не е подходящ за неравни или неравни повърхности.Организатор пространство : е Подходящ за съхранение на шампоан, балсам, сапун и други продукти за баня, може да се използва в банята, тоалетната, кухнята, общежитие и т.н. Наименование на продукта : органайзер за душата Размер : както е показано Материал : космически алюминийспецификация : черна обработка на повърхността : краскаприменимая среда : кухня/баня/балконпримечания : 1. Добре дошли в нашия магазин, ние сме готови да ви предоставим качествени продукти по всяко време.2. При нормални обстоятелства ние ще доставим на стоки в рамките на 1-3 дни, а срок за доставка 15-20 дни.Ако все още не можете да получите стоките в рамките на 30 дни, моля, свържете се с нас.3. Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще ви отговорим възможно най-скоро след получаване на вашата електронна поща.бележки : _BOS_ Всички наши продукти са такива.Тъй като светлината на снимане е различен от монитора, при нормални обстоятелства, ще изпитате една малка хроматическая аберации.□Поради различните измервателни инструменти и методи, прецизност на размера на данните, обикновено е 1~3 виж Благодаря.□Моля, проверете цвета и размера, преди да купите.

Опции за продукта

Surface treatment:
paint
Applicable environment:
kitchen/bathroom/balcony
notes:
1. Welcome to our shop, we are ready to provide you with quality products at any time. :
2. Under normal circumstances, we will deliver the goods within 1-3 days, and the delivery time is 15-20 days. If you still cannot receive the goods after 30 days, please contact us. :
3. If you have any questions, please feel free to contact us via email, we will reply you as soon as possible after receiving your email. :
notes:
□All our products are like this. Since the shooting light is different from the monitor, there will be slight chromatic aberration under normal circumstances. :
□Due to different measurement tools and methods, the data size error is usually 1~3cm. thanks. :
□Please check the color and size before buying. :

Свързани продукти