.

.

PUERCVE Душ Организатор,Душ Caddy Кошница Полк за Шампоан Климатик Баня и Кухня за Съхранение на Организаторът От Неръждаема стомана, Без пробиване - 2 опаковане. (Цвят:бя?

PUERCVE Душ Организатор,Душ Caddy Кошница Полк за Шампоан Климатик Баня и Кухня за Съхранение на Организаторът От Неръждаема

BGN 82.95

Наличност
На склад

【Универсална срок на съхранение за допълнително пространство】Използването на непригодного пространството става напълно функционален, идеален за допълнително насрещното пространство в банята и кухненската мивка, за да поддържа реда.Ако имате нужда от временна полк за издатини, то това е именно тя, като стени на душ, стаите в общежитието и кухня. 【Премиум качество】 Стенни полици за баня изцяло е направена от космическия алуминий-лек, но изключително траен и устойчив материал.Боя също е разработен специално за мокри и влажни условия, тя също така добавя защитен слой, за да се предпази от ръжда, корозия и надраскване. 【Супер силен】 Задайте с помощта на силен лепило, а полочный тава, изработени от утолщенного материал, могат да се настанят до 22-33 кг(10-15 кг), няма нужда да се притеснявате за падане на предмети. 【Применимая повърхност】инсталирате само на гладка и равна повърхност : вратата на гардероба, огледала, метална дъска, гранитогрес, глазурованную плочки, керамични плочки и т.н. Моля, НЕ се инсталира лесно на отслаивающиеся повърхност, като варова стена, гипсова стена, штукатурная стена, която е боядисана стена и оклеенная тапети стена.Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща. 【Куки icluded】 Душ-кабина, caddy се предлага с 4 куки, които могат свободно да се приложи и преместване на по свой вкус, така че никога не трябва да се притеснявате за допълнително пространство, за да се мотае самобръсначка, гъба или кърпа.Опаковка от 2 полици за съхранение на баня космически алуминиеви стенни рафтове за баня с четири куки и радиатори за хавлии, могат да се настанят цялата си козметика и тоалетни принадлежности, правят всичко внимателно организирани и на място.Широко се използва в тоалетната и кухнята.Размер : Ширина : 10 см/4 инча Височина : 4.5 см/1,8 инча Дължина : 30 см/11,8 инча, 40 см/15,7 инча, 50 см/20 см 60 см/23,6 инча В кашон : 2 X душ Caddies2 X Adhesive1 X Ръководство на потребителя Ръководство за инсталиране : 1. Нанесете лепило върху склеиваемую област точков манером 2. Залепете на продукта нескользящие принадлежности етикети от двете страни изделия3. Избършете с чиста стена, на артикул се намира в близост до стената, равномерно натиснете продукта, а след това прикрепете поддържаща стикер за стене4. Свалям поддържаща стикер след като в рамките на 48 часа за оптимално използване : 1.Използвайте продукта в рамките на 48 часа след инсталацията.2.Когато поддържаща стикер трябва да се откъсне, да помага на сешоар, който загрява лепилото.3.Лепилото се нанася само върху гладка твърда повърхност.Моля, съхранявайте лепилото далеч от боядисани стени или стени, украсени с тапети, тъй като той може да навреди на вашата боя или тапети.

Опции за продукта

Свързани продукти