.

.

UpAuto 3D TF Емблемата на Метален Стикер на Кола-логото на Задната част на Капака на багажника Auto Икона Стикер (Gloden)

UpAuto 3D TF Емблемата на Метален Стикер на Кола-логото на Задната част на Капака на багажника Auto Икона Стикер (Gloden)

BGN 6.39

Наличност
На склад

★ Размер - 5cm*5.8 cm/1.97"x2.3".Оригинален размер. ★ ДОБРО КАЧЕСТВО -3 D TF емблема е изработена от висококачествен метал, траен и добър за украса на купето на автомобила или замяна. ★ ДОБРО КАЧЕСТВО -3 D TF емблема е изработена от висококачествен метал, траен и добър за украса на купето на автомобила или замяна. ★ ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ - Самозалепващи стикер за подмяна на указателни табели са много лесни за монтаж, не изисква никакви инструменти. ★ СЛЕДПРОДАЖБЕНО ОБСЛУЖВАНЕ-Ние обещаваме 100% отново да изпрати или да върне парите, ако тази емблема TF има някакви проблеми с качеството по време на гаранционния период.Up Auto 3 D TF Емблемата на Метален Стикер на Кола-логото на Задната част на Капака на багажника Auto Икона Стикер.Характеристики : Материал : метал Размер : 5 см*5,8 см/1,97"х 2,3" Цвят : Както е показано на първото изображение, друг дисплей ще има малка разлика в цвета.Как да инсталирате : 1.Моля, направете точното място на чиста и суха(плоски позиция) 2.Махнете отметката от другата страна на лепило,лепило емблема на точното място на превозното средство. 3.Добре натиснете емблема. 4.Моля, не мийте колата си след инсталацията в продължение на повече от 2 дни.Пратката включва : 1 х Up Auto 3 D TF емблема Забележка : 1100% чисто нов продукт от Up Auto, надявам се, вие да получите най-доброто обслужване от Up Auto Store. 2, Ако имате някакви проблеми относно този продукт.Моля, свържете се с нас, за да получите най-доброто решение, вместо да оставят своето мнение. 3, Ние мечтаем да донесе нашите най-добри продукти по целия свят.Покупката е нашата най-голяма подкрепа и най-голяма промоция.Ние никога няма да се спрем, да се направи всичко възможно!Благодаря на всички ви, скъпи мои клиенти.

Опции за продукта

Свързани продукти