.

.

TUANDUIRG Hair Топка Trimmer, USB Rechargeable Hair Топка Отстраняване, Hair Топка Отстраняване, машина за Бръснене, Топка Отстраняване на Нов любим гардероб (Цвят : зелен)

TUANDUIRG Hair Топка Trimmer, USB Rechargeable Hair Топка Отстраняване, Hair Топка Отстраняване, машина за Бръснене, Топка

BGN 50.13

Наличност
На склад

❤ Бързо да хвърли топката, и дрехи ще бъде гладка и копринена, кръгла и мъничка, удобен на пипане, топки на косата ще бъдат пометени. ❤ На кутията мрежа от неръждаема стомана, бързо за да извлечете топката без ушибать дрехи, материалът е неръждаема стомана, липсата на промяна в цвета, липсата на ръжда, округлости и липса на щети за дрехи. ❤ Обнови защитната мрежа, тя не ще се счупи, когато ще минете на балон и защитно облекло няма да навреди на вашите дрехи.Всички видове тъкани са приложими. ❤ Трехлистное пружинное нож, бързо удаляющее топката без излаз, коване от неръждаема стомана, остър нож, чисто след едно бръснене. ❤ Силна система за хранене, липсата на выпарки след отстраняване на топчета, силна власт, бързо отстраняване на топки косми.

Опции за продукта

Свързани продукти