.

.

WMMING Закалено стъкло Полк за баня 1 слой Съхранение на Алуминиева ъглова рафт с Дебелина 8 мм Монтиране на стена Трайно и практично (размер : 18 см/7.1 инча)

WMMING Закалено стъкло Полк за баня 1 слой Съхранение на Алуминиева ъглова рафт с Дебелина 8 мм Монтиране на стена Трайно

BGN 37.58

Наличност
На склад

■Материал : стъкло материал, антикоррозийный и антикоррозийный, светъл и лесно моющийся, издръжлив. ■Регулируем : Разстоянието между слоевете може да се регулира, за да се улесни поставянето на предмети с различна височина в зависимост от вашите нужди. ■Защита : с извит дизайн на ръбовете за предотвратяване на удари и наранявания, безопасно и сигурно. ■Силна носеща способност на : утолщенное стъкло, стабилна и здрава, силна носеща способност. ■Практични, водоустойчиви и устойчиви на вода, без ръжда, мультисценированные приложения (тоалетна, кухня, баня, хол), спестяване на вашия ум и пространството. ●стъклена ъглова етажерка за баня, хром - Декоративни стенни хромирани ъглов рафт с прозрачни стъкла-това е идеалният начин за използване на негодни за употреба на ъглите в банята, като по този начин максимално капацитет space.Name : Стъклени полици за баня Материал : Космически алуминий -Скоба Довършителни : Полиран хром Стъкло : Закалено стъкло, Прозрачно стъкло с Дебелина : 8 мм-Начин на инсталиране : перфоратор -Размери : Триъгълно стъкло размер : 18 см/7,1 инча , 24 см./9,5 см , 29 см/11,4 инча Добре дошли в нашият магазин : 1. С най-добри пожелания стопли сърцето ви и да ви пожелая щастливи пазаруване.2. Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по пощата, ние ще ви отговорим в рамките на 5-8 часа и ще ви дадем задоволителен отговор.3. След получаване на стоката, ако сте доволни от нашите продукти, моля оставете добра оценка, благодаря ви за вашето насърчение.★Поради влиянието на технологии на снимане, светлина на дисплея и други параметри, ще има разлика в цвят, моля, разберете!★Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние винаги сме готови да се погрижат за вас!★Гаранционният срок на продуктите ни е 30 дни, след като купувачът да подпише нея.Стоки над 30 дни, на връщане и не подлежат на връщане!.

Опции за продукта

Свързани продукти