.

.

Fluidmaster B1F48 Faucet Connector, Изплетен от неръждаема стомана - 3/8 Вътрешно компресиране резба x 1/2 F. I. P. Резба, дължина 4 метра (48 инча)

Fluidmaster B1F48 Faucet Connector, Изплетен от неръждаема стомана - 3/8 Вътрешно компресиране резба x 1/2 F. I. P. Резба,

BGN 6.78

Наличност
На склад

Дължина-48 см. 3/8-инчов вътрешно компресиране на права резба 1/2-inch желязна тръба.Плета от неръждаема стомана за допълнителна защита.Описание на продукта Защитете дома си с помощта на гъвкави connector Fluid master от ракита неръждаема стомана.Този 3/8-инчов женски компрессионный съединител с права резба 1/2-inch желязна тръба свързва крана с монтиране на вода.Изработен от висококачествен гъвкав PVC и сплетен от неръждаема стомана, този конектор не се спука и не протечет дори в условия на най-високо налягане.От производителя Защитете дома си с помощта на плетеного гъвкаво connector кран Fluidmaster от неръждаема стомана.Този 3/8-инчов женски компрессионный съединител с права резба 1/2-inch желязна тръба свързва крана с монтиране на вода.Изработен от висококачествен гъвкав PVC и сплетен от неръждаема стомана, този конектор не се спука и не протечет дори в условия на най-високо налягане.Защитете дома си с помощта на плетеного гъвкаво connector кран Fluidmaster от неръждаема стомана.Този съединител с права резба от желязна тръба свързва крана с монтиране на водопровод.Изработен от висококачествен гъвкав PVC и сплетен от неръждаема стомана, този конектор не се спука и не протечет дори в условия на най-високо налягане.

Опции за продукта

Свързани продукти