.

.

DiGPlus Galaxy S21 5G Портфейл Калъф, [Пеперуда и Цвете Релефни] ПУ Кожен Портфейл Калъф Flip Защитен Калъф за вашия телефон с отделения за карти и стойка за Samsung Galaxy S21 6,2 инча (л?

DiGPlus Galaxy S21 5G Портфейл Калъф, [Пеперуда и Цвете Релефни] ПУ Кожен Портфейл Калъф Flip Защитен Калъф за вашия телефон

BGN 8.79

Наличност
На склад

[Съвместимост] е Съвместим само със Samsung Galaxy S21 5 G (6,2 инча) от 2021 г. съобщение. [МОЛЯ, ПРОВЕРЕТЕ ВТОРАТА КАРТИНКА, ЗА ДА СЕ ИЗБЕГНЕ НЕПРАВИЛНА ПОКУПКИ]. [Красив дизайн пеперуда и цвете] Този здрав калъф с релефно пеперуда и цвете.Изработен е от висококачествена цветна изкуствена кожа. [Многофункционален] Включва 3 слота за карти за съхраняване на вашите кредитни карти, лична карта, визитка и джоб за пари в брой.Подвижна каишка за китката за по-удобно носене.Дръжте всички в безопасност с помощта на магнитно заключване.Функция подкрепа, подложки за по-удобно гледане на видео, четене и face-ия ининг. [Защита] Четирите ъгъла на защита на висококачествена мека вътрешна обвивка от TPU.Амортизирующий материал.Гладка и здрава кожа, която ПРЕДПАЗВА от УВРЕЖДАНЕ от прах, мръсотия и драскотини. [Надеждна засаждане] Лекота на използване.Просто защелкните обвивка.Удобен за потребителя дизайн с прецизионными зъба осигурява лесен достъп до всички бутони, камера, колонки и конектора, без да махате на корпуса.

Опции за продукта

Свързани продукти