.

.

Harryshell е Съвместим с Samsung Galaxy A13 5G Калъф Портфейла Подвижна Магнитна Капачка Мулти слот За Карти на Притежателя с Каишка На Китката Поставка Цвете на цвете (син)

Harryshell е Съвместим с Samsung Galaxy A13 5G Калъф Портфейла Подвижна Магнитна Капачка Мулти слот За Карти на Притежателя

BGN 12.79

Наличност
На склад

Съвместим с Samsung Galaxy A13, 5 G.не за всеки друг модел.Изработен от изкуствена кожа с красив цвят и калъф.Защитете вашия мобилен телефон от падащи надраскване, прах, замърсяване, отпечатъци от пръсти.Мултифункционален портфейл има 12 слота за карти, джоб за пари.Това позволява въвеждането на повече карти,пари за носене на ръка, не се нуждае от още средства.Подвижна магнитна задната част на кутията.Вашият телефон може лесно да се изважда и се държат отделно по време на употреба.Каишка за ръка,можете да се каишка за носене на ръка в чантата си, освободи ръката си.Всички издълбани дупки са идеални един на друг.Съвместим само със Samsung Galaxy A13 5 G, не е за всеки друг модел Характеристики : 1. Със свалящ се заден капак, можете да махнете от портфейла, когато отговаряте на телефон.Телефон може лесно да се изважда и се водят отделно от това, когато той се използва, а не да се запази целият корпус изцяло. 2. Благодарение на слоту за няколко карти и слоту за пари в брой не ви е нужно да носите със себе си, друг в чантата си. 3. С помощта на каишка на китката можете да го държите в ръката или китката, когато са заети с нещо. 4. Стилен цвят и функционален дизайн ще работят добре за мъже или жени Пакетът включва : 1* Калъф от Harryshell 1* Каишка от Harryshell.

Опции за продукта

Свързани продукти