.

.

6 опаковане. Чиста гъба Щеточные главата Без драскотини Кухня Ястие Скрубер Подложки Тежкотоварни Търкане с Гъба, на Стойност до прилипшей кал (6 опаковане.)

6 опаковане. Чиста гъба Щеточные главата Без драскотини Кухня Ястие Скрубер Подложки Тежкотоварни Търкане с Гъба, на Стойност

BGN 4.79

Наличност
На склад

【НЕВЕРОЯТНА ЧИСТЯЩАЯ СИЛА】 Всяка гъба за съдове има две страни : мека, впитывающую гъба и труден, труден чистящую уплътнение.Това означава, че ще ви е необходимо по-малко време в миене на чинии, миене на съдове и за измиване на стените, подовете и работните повърхности. 【ТРАЙНОСТ】Търкане-гъба добре запазват формата си и не се разпадне и не са напукани лесно, като обикновени гъби, те продължават дълго време дори и при почистване на твърда сожженной храна.След всяка употреба изплакнете с вода, те бързо ще изсъхнат, и не ще смърди. 【ПОЧИСТВА БЕЗ НАДРАСКВАНЕ】 Вие дори можете да ги използвате в деликатни въпроси, като например прозорци, незалепваща тигана и скъпа стъклена посуда, знаейки, че на повърхността без драскотини не остави никакви следи, надрасквания или развод. 【НЕВЕРОЯТНА ЧИСТЯЩАЯ СИЛА】 Всяка гъба за съдове има две страни : мека, впитывающую гъба и труден, труден чистящую уплътнение.Това означава, че ще ви е необходимо по-малко време в миене на чинии, миене на съдове и за измиване на стените, подовете и работните повърхности. 【НЕ ЩЕ се СЪБЕРАТ на НЕПРИЯТНИ МИРИЗМИ】 Ние сме използвали само най-добрата дървесна маса премиум качество, за да направи тези скрубберные гъба.Това означава, че те не събират неприятна миризма, като други гъби, и сигурно можете да ги дезинфекцирайте в съдомиялна машина.Още по-добре е, че те са устойчиви и на 100% биоразлагаемы.Функция : 100% чисто нов и gigh quality.Name : Инжекцион вода wipe Material : PPSize : дължина : 25cm x широчина : 5.5 cm Removable конструкция на главата на четката, може да се запази дръжката и само необходимостта да се замени тази четка на резервоара смогите да бъде впрыснуто с тензидом за употреба съвместно, смогите пусне тензид подходящ за мед от неръждаема стомана и алуминий продукти.Разглобяема конструкция на главата на четката, може да се запази дръжката и само необходимостта да се замени глава четка, четка за обем на резервоара може да се инжектира с тензидом за употреба съвместно, може да освободи тензид, подходящ за неръждаема стомана, мед, алуминий продукти.Пакетът включва : 6 x Гъба за триене.

Опции за продукта

Свързани продукти