.

.

TTKD 3 бр./компл. Окачен Птичи Къща Клетки От Естествени Влакна Чинка Гнездо Трева Тъкани Птици Хижа Подслон от Студено Време Хамстер Подслон Играчка

TTKD 3 бр./компл. Окачен Птичи Къща Клетки От Естествени Влакна Чинка Гнездо Трева Тъкани Птици Хижа Подслон от Студено

BGN 113.77

Наличност
На склад

Изработен е от естествена трева, той е отличен за птици и ще ги накара да се чувстват спокойни.Използвайте също така и за външно окачване на клетката.Устойчивост на жеванию и ухапвания и ужилвания,той осигурява безопасно убежище за малки птици,хамстери.Екологично чист,здрав,дишащ,не е лесно да се е деформирал.Може да бъде и за декорация на вашия двор.Изработен е от естествена трева, той е отличен за птици и ще ги накара да се чувстват спокойни.Използвайте също така и за външно окачване на клетката.Устойчивост на жеванию и ухапвания и ужилвания,той осигурява безопасно убежище за малки птици,хамстери.Екологично чист,здрав,дишащ,не е лесно да се е деформирал.Може да бъде и за декорация на вашия двор.1 бр. гнездо само,други аксесоари демо на снимката не са включени!.

Опции за продукта

Material:
Grass
Type:
Weaved
Color:
As pictures shown
Size:
One Size
A:
Height
B:
Height
C:
Height
Quantity:
3 Pcs/Set
1.Please allow 1-3cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid. :
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :
Package includes (without retail package):
3 x Nests :
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :

Свързани продукти