.

.

YUEYOULII Hair Комбс Гребен Circler-гребен подходящ за възрастни и детски коса Подходящ за естествени къдрици, права коса, влажна коса или на суха коса Фризьорски гребени (Цв?

YUEYOULII Hair Комбс Гребен Circler-гребен подходящ за възрастни и детски коса Подходящ за естествени къдрици, права коса,

BGN 39.60

Наличност
На склад

Тази четка за коса е предназначена, за да се направи на всякакъв тип коса лесна за използване, лек и удобен за переноске; тя също е много подходящ за чесане и подреждане за една нощ.Ергономичен дизайн на дръжката, нескользящая по-лесно да вземете.подходящ за по-добро вържете косата, често се използва, гладка и гладка, косата и кожата на главата по-здрави.Отговори на различните изисквания на прическа.Размер : 1,97 инча х 9,65 инча.Той е много подходящ за прически, вържете, за оцветяване и стайлинг на коса; често го използвайте, за да добавите блясък към мътилката на косата; направете косата мека като коприна, косата и кожата на главата ще здоровыеспецификация : Име на продукта : КомбМатериал : прасе / Керамични алуминиева тръба / найлонова опаковка включва : 1 x combhint : 1. Проверете размера, преди да купите.Поради ръчно измерване може да възникне грешка 0-0, 5 см. надявам се да се разбере.2. Снимка на продукта не съдържа предмети, различни от стоките.3. Моля, обърнете внимание, че поради факта, че дисплея е различно, може да има малки различия в цвета, моля, разберете.

Опции за продукта

Item Name:
Comb
Material:
Piglet / Ceramic Aluminum Tube / Nylon
Packaging includes:
1 x comb
1. Check the size before purchasing. Due to manual measurement, 0-0.5cm error will occur. I hope to understand. :
2. The product photo does not contain items other than the product. :
3. Please note that because the display is different, there may be slight color differences, please understand. :

Свързани продукти