.

.

ZAYCB Buffalo Horn Fine Зъб Comb, Антистатик Гребен За Коса, Гребен за оформяне на косата за мъже, жени и деца, За всички Видове коса (Черна Гребен с фини зъби)

ZAYCB Buffalo Horn Fine Зъб Comb, Антистатик Гребен За Коса, Гребен за оформяне на косата за мъже, жени и деца, За всички

BGN 7.99

Наличност
На склад

❥ Нашата гребен за коса е изработена от 100% рог на бизон, прозрачен и дебела, със специална текстура, добре отполированного, гладко и безпроблемно. (Всеки гребен е малко по-различно). ❥ Лесно разкрива естествени, гъсти, вълнообразни и къдрава коса.Продължителната употреба придава блясък, обем и подобрява текстурата на косата, намалява тяхната загуба, крехкост и премахва пърхота. ❥ Различен от пластмасов гребен, гребен от рог на бик не е кука за коса или няма да навреди на корена на косата, с противостатическим, повишава ръководителя на кръвообръщението и други функции в здравеопазването. ❥Ергономична дръжка дизайн го прави лесно и удобно за хващане при полагане на косата.Добра здрава гребен с фини зъби за ежедневна грижа за косата, за съхранение в чантата или портфейла и за пътуване. ❥ Професионален гребен за оформяне на косата за жени, също са подходящи като гребени за оформяне на брада за мъже.Идеален подарък за вашето семейство също може да бъде дадена на хората, чийто живот е пълна емоционална привлекателност. + Два пъти на ден.Четка за коса роговым гребен и няколко пъти всяка сутрин.Неговите фармакологични свойства допринасят за циркулацията на кръвта при масаж на мозъка, кожата на главата и главоболие от нерви.Използвайте тази четка за масаж на главата за една нощ.Го масажна функция може да се освободите от напрежението и умората на деня.

Опции за продукта

Свързани продукти