.

.

ANTOO Cat Комбс Куче на гребен +Пинсети за Премахване на клубков и Възли Подложки Слезоточивое петно,Професионален Инструмент За Грижа за дълги и короткошерстными куч?

ANTOO Cat Комбс Куче на гребен +Пинсети за Премахване на клубков и Възли Подложки Слезоточивое петно,Професионален Инструмент

BGN 73.60

Наличност
На склад

Набор от инструменти за грижа за котки и кучета включва 1 бр . дълга игольчатую гребен от неръждаема стомана с малко разстояние между зъбите; 1 бр . специално разработен накрайник от неръждаема стомана; 1 бр . Пинсети от неръждаема стомана със специална форма с супертонким връхчета, 1 бр . Специални клещи, които можете да използвате в двата края.Комплекти инструменти за чесане на домашни любимци, котки и кучета са изработени от висококачествена неръждаема стомана и се поставя в метална кутия.Те са издръжливи, не се чупят лесно и може да се използва в продължение на дълго време.Този инструмент за дематирования гребени много подходящ за почистване и чесане на козината на кучета и котки, грижа за тях, премахване на заплитане постелки, без косми и мръсотия, а също и масаж на кожата на домашен любимец за стимулиране на кожата и космените фоликули .Кука пинсета Вилица може да се използва за премахване на прах с котки, кучета и други домашни животни, а също и предметите, които са им навреди.Комплекти инструменти за грижа за домашните любимци са много подходящи за любителите на активния отдих.Те са опаковани в малка метална кутия.Поставете набор от инструменти, жабката или на раница, и вие можете лесно да почистите своя любимец, където и да отидеш.Те са незаменими инструменти за вашия дом, пътуване и къмпинг.Професионални грумеры и само пет owner ' s choice. 【Вие НЯМА да съжалявате, че са избрали НАС】Всеки продукт е внимателно тестван ръчно, преди да отпътува от фабриката, за да се гарантира, че всеки продукт, който идва в ръцете си, е висококачествен продукт.Ако по някаква причина не сте доволни от тази покупка на 100% , моля, не се колебайте да ни се обадите и ние ще работим с вас, за да реши този проблем.

Опции за продукта

Свързани продукти