.

.

Emoshayoga Пет Rake, Пластмасова Дръжка Пет Brush Comb Dematting Comb Насърчава Здравословния Лесно да използват за котки Deshedding(голям двоен гребен)

Emoshayoga Пет Rake, Пластмасова Дръжка Пет Brush Comb Dematting Comb Насърчава Здравословния Лесно да използват за котки

BGN 54.72

Наличност
На склад

НАМАЛЯВАНЕ на ДРАЗНЕНЕ на КОЖАТА : Гребен за домашни любимци може да защитите вашия домашен любимец от кожни алергии, да се намали дразненето на кожата и намаляване на въздушно-капельную алергии.НОРМАТИВНИ СЪВПАДЕНИЕ : на Този гребен четка за домашни любимци има право с висока ефективност според стриктно правило.НАСЪРЧАВАНЕ на ФУНКЦИЯ : Dematting comb научно разработен за насърчаване на здрава кожа и лъскава най-горния слой на домашни любимци.ПРИЛОЖЕНИЕ : Гребло за домашен любимец са полезни за намаляване на проблемите на entanglements, козината на домашни любимци и са подходящи за кучета, зайци, коне и т.н., от НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА : Гребен за грижа за домашни любимци, с назъбен гребен от неръждаема стомана и пластмасова дръжка, лесен за използване.Функция : 1. Гребен за грижа за домашни любимци, с зъбци от неръждаема стомана и пластмасова дръжка, лесен за използване.2. Специално предназначена за ветеринарни лекари, козметика и специалисти от домашни любимци за премахване на излишно окосмяване.3. Научно разработен за укрепване на здрава кожа и лъскава най-горния слой на домашни любимци.4. Защитете за домашни любимци от кожни алергии, намалете до минимум дразнене на кожата и намаляване на въздушно-капельную алергии.5. Това е полезно за намаляване на проблемите на entanglements коса домашни любимци, и е подходящ за кучета, зайци, коне и т.н. Спецификация : Тип елемент : PET гребеньматериал : Гребен от неръждаема стомана Зъби, Пластмасова РучкапРименяемые обекти : Кучета, зайци, лошадиныцелевое определяне : Почистващо ОборудоваНиевес : прибл. 135 g-140 g / 4,8 унция.-4,9 унция.Кръст Бод Пакет Списък : 1 х ПАТ гребен Забележка : 1. Моля, позволете 0-1 инча грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2.Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Опции за продукта

Item Type:
Pet Comb
Material:
Stainless Steel Comb Teeth, Plastic Handle
Applicable Objects:
Dogs, Rabbits, Horses
Purpose:
Cleaning Equipment
Weight:
Approx. 135g-140g / 4.8oz-4.9oz
Package List:
1 x Pet Comb :
1.Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Свързани продукти