.

.

Qinlorgo Преносим Душ Гребен Куче Добри.когато Четка за Коса Добри.когато Гребен, Грижи За Домашни Любимци, Гребен, Отстраняване на космите на Четката, за Кученце Козин?

Qinlorgo Преносим Душ Гребен Куче Добри.когато Четка за Коса Добри.когато Гребен, Грижи За Домашни Любимци, Гребен, Отстраняване

BGN 53.60

Наличност
На склад

Изработен от висококачествен ABS-материал, твърди, трайни и износостойкого.Гребен за домашни любимци перфектно премахва свобода косата, расчесывает сплъстена коса, подхранва и масажи за домашен любимец.Това също е добре за насърчаване на домашни любимци и на обмяната на веществата, за да ги държи във форма.Еластична дръжка с полудугой, удобно, лесно и без усилия да се грижи за вашия домашен любимец.Насърчаване на обич към себе си по време на почистване и грижа за вашите домашни любимци.Подходящ за котки, средни и големи кучета. 1. Изработен от висококачествен ABS-материал, твърди, трайни и износостойкого.2. Гребен за домашни любимци може да се извлече напълно свободни коса, гребен сплъстена коса, за оформяне и массажировать за домашен любимец.3. Това също е добре за насърчаване на домашни любимци и на обмяната на веществата, за да ги държи във форма.4. Еластичната половината дъга дръжки, удобно, лесно и без усилия да се грижи за вашия домашен любимец.5. Насърчаване на привързаност с вас по време на почистване и грижа за вашите домашни любимци.Подходящ за котки, средни и големи кучета.

Опции за продукта

Material:
ABS
Optional Color:
Pink, Blue, Green
Size (LengthxWidth):
Approx. 9.5x9 cm/ 3.74x3.54 inch
Packing List:
1 x Pet Comb :

Свързани продукти