.

.

Пет Small Animal Hideaut Hamster House Deluxe Two Layers Wooden Hut with Climbing Ladder Slide Play Toys Chews for Dwarf Hamster and Mouse(2 БР.)

Пет Small Animal Hideaut Hamster House Deluxe Two Layers Wooden Hut with Climbing Ladder Slide Play Toys Chews for Dwarf

BGN 12.47

Наличност
На склад

❤На размера на домовете за домашни любимци : 6.2"H x 5.9"W x 6.1"L. идеален за хамстер, мишка и други малки космати животни.Двупластова дървена барака предоставя спално гнездо, балкон за почивка и гледане на отвора за вашите малки животни, за да останат бдителни. ❤100% Дървен материал : къща за хамстер и висящи люлки, изработени от дърво, трайни трайни, лесно миещи се.Хамстер играчка пълна с дървени мирис, безопасно за домашни любимци.Пухкави приятели могат колкото се може повече да се забавлявате в него. ❤Оборудван висят звънци : Къща на този домашен любимец е оборудван звънци, които са в състояние да издават звук, домашни любимци ще се влюбиш в това забавно игралното място, забавно и практично играчка-подслон.Вие няма да се притеснявате за това, че е скучно, можете да гледате, като той играе извън клетката. ❤Място за игра : в каютата има стълби, пързалки, фитнес зала за катерене и безплатни висящи люлки за подобряване на баланса на хамстер.Всички тези аксесоари за домашни любимци ще хомяку повече да тренирате и да се поддържа неговото здраве. ❤Лесно да се постави : Просто обърнете платформа, за да я направите по-стабилна.Той спестява място в сгънат вид.Люлка за домашни любимци са оборудвани быстроразъемными елементи за лесна инсталация в клетка.Подходящ е за семейства с няколко домашни животни.Естествено дърво с цветен външен изглед, която краси дома на домашен любимец, като му даде една забавна игрова точка и скрити играчки, така че той не е сам. *Много по-малки животни водят нощен начин на живот, така че им харесва да спи следобед и да тичат през нощта.Нашата играчка дървена къща за хамстери може да им помогне да се чувстват по-комфортно в слънчеви часове, докато те спят. *Лесна инсталация : просто обърнете платформа, за да я направи по-устойчива. *Напълно сглобени, просто дръж камбанка.Идеалното скривалище за джуджета хамстери, мишки, плъхове и други малки космати животни. 100% дърво, пълно с дървени мирис, силно издръжлив, лесен за почистване.Подходящ е за семейства с няколко домашни животни Естествено дърво с цветен външен изглед, която краси дома на домашен любимец, като му даде една забавна игрова точка и скрити играчки, че той не е бил сам.Люлка Ханнинга могат да се тренира на спокойствие хамстер, и домашен любимец може да се насладите на външния свят в клетката.

Опции за продукта

Свързани продукти