.

.

Happyyami 1 Комплект Ратанови Мебели Кошница За Хляб Кръгла Кошница За Плодове Закуска Контейнер За Съхранение на Зеленчуци Десертни Лакомства Сервировочное Ястие с Х?

Happyyami 1 Комплект Ратанови Мебели Кошница За Хляб Кръгла Кошница За Плодове Закуска Контейнер За Съхранение на Зеленчуци

BGN 12.23

Наличност
На склад

Много лек и лесно се движи.Така че можете да го поставите навсякъде.Тази ракита количката е изработена от висококачествен материал за продължителна употреба.Може да се използва потребителска кошница за съхранение на вещите.Това ще бъде прекрасен пейзаж на вашия дом.също така е много подходящ за пикник, домашна кошници за съхранение, за декорация на дома.Той може да съхранява различни предмети, като малките неща, плодове, закуски и така нататък, деликатни и практични.Описание, Изработени от материали с добро качество, че е здрава за дълго време.Удобна и лека конструкция прави лесна преносимост.Пасторальный стил тъкане занаяти кошница за съхранение на стари и полезни.Модерен и лесен за стил, подходящ за домашна и ресторант за ползване.Характеристики - Цвят : светло - жълто Материал : ратан, плат Размер : около 27. 00 X27. 00 X8. 00cm/ 10. 61 X10. 61 X3. 14in - Тази кошница от ракита е направена от висококачествен материал за дълъг период на употреба.- Може да се използва потребителска кошница за съхранение на вещите.Това ще бъде прекрасен пейзаж дома си.- Много лек и лесно се движи.Така че можете да го поставите навсякъде.- също така е много подходящ за пикник, домашна кошници за съхранение, за декорация на дома.- Той може да съхранява различни предмети, като малките неща, плодове, закуски и така нататък, деликатни и практични.Кръст Бод Пакет, включително 1 х Ратан кошница 1 x подложка.

Опции за продукта

Свързани продукти