.

.

SSMDYLYM Ратанови Мебели Кошница за съхранение на Плодове Декоративни Плетени Кошници Хляб, Плодове, Храна Дисплей на Скоростната Професия Организатор Декорация на д?

SSMDYLYM Ратанови Мебели Кошница за съхранение на Плодове Декоративни Плетени Кошници Хляб, Плодове, Храна Дисплей на

BGN 132.96

Наличност
На склад

Ротанговый на тавата за съхранение : удобен за използване и лесен за съхранение.Материал : Дневна чиния е изработена от ратан, трайни и екологично чист материал.Опазване на околната среда : Плетени кошници, ръчно изработени, естествена умения, могат да се използват и като отлично декорация на дома.Предназначение : богат на функции и по-голям капацитет на тавата за съхранение ратан може да съхранява хляб, плодове, закуски и т.н., са Меки отвътре, мек отвън, много подходящ за плетене на домакински уреди и занаяти.Ротанговый на тавата за съхранение : удобен за използване и лесен за съхранение.Материал : Дневна чиния е изработена от ратан, трайни и екологично чист материал.Опазване на околната среда : Плетени кошници, ръчно изработени, естествена умения, могат да се използват и като отлично декорация на дома.Предназначение : богат на функции и по-голям капацитет на тавата за съхранение ратан може да съхранява хляб, плодове, закуски и т.н., са Меки отвътре, мек отвън, много подходящ за тъкане на домакински уреди и занаяти Характерни ретро стил, низкоуглеродистые материали за опазване на околната среда, нулево замърсяване, широк диапазон на използване, не е лесно да се отглеждат насекоми, дълго време на съхранение, не е лесно да се счупят.Product name : Тава за съхранение ратан Описание : Кошници, ръчно изработени, подноси за сервиране от ратан, от ракита кошници за хляб, плодове и храни дисплей за закуска-тави за закуски, от плодов хляб, ръчно изработени, тави за съхранение на плетени кошници, японски чаени тави с ръчно изработени, тави за украса на чаени чаши.спецификация : Материал : Ратан Характеристики : Ръчна изработка Цвят : натурален цветразмер : S : 21*11*4.5 СМ : 21*21*4.5 cm L : 37*23*6cm Product метод за услуга : 1. Естествени материали, моля, не го поставяйте във влажна място, ако е влажна, моля, подсушете го добре проветриво място.2. Ръчно изработени Изделия имат разлика в цвят, нерегулярность, гладка, отклонение в размера неизбежно и не засяга използването.3. Използвайте влажна кърпа за ежедневна поддръжка и използвайте мека четка в пропастта.Избягвайте пряка слънчева светлина.Парцел в комплекта са включени : 1 *Кошница за ръчна работа(само горната съдържанието на пратката, без да се включват други стоки.).

Опции за продукта

Material:
Rattan
Features:
Hand-woven
Color:
natural color
S:
21*11*4.5cm
M:
21*21*4.5cm
L:
37*23*6cm
Product maintenance method:
1. Natural materials, please do not place it in a damp place, if it is wet, please dry it in a well-ventilated place. :
2. Handmade products have color difference, irregularity, lint-free, size deviation is inevitable, and does not affect the use. :
3. Use a damp cloth to wipe daily maintenance, and use a soft brush in the gap. Avoid direct sunlight. :
Package Included:
1 *Hand-woven basket :
(Only the above package content, not including other products.) :

Свързани продукти