.

.

Baoblaze Пет Папагали Вана Захранващото Циркуляционная Вода Автоматичен Поток На Многофункционални Инструменти Папагал Бански Диспенсер За Вода Папагал Басейн

Baoblaze Пет Папагали Вана Захранващото Циркуляционная Вода Автоматичен Поток На Многофункционални Инструменти Папагал

BGN 22.39

Наличност
На склад

Изработен е от висококачествен материал полипропилен PP,здрав и издръжлив.Цялата декорация е без мирис и безопасно.Конструкция-нова,уникална,устойчив на укусам и много лесен за сглобяване.Лесен за инсталиране и лесен за почистване.В банята има много дребни играчки и аксесоари, които да направят птицата по-щастливи, когато тя взема вана.Онструкцията се нуждае от инсталация с 2 батерии тип АА (в комплекта не са включени).Включете превключвателя на крана,електрическа циркуляционную вода,опазването на околната среда и икономията на вода.Къпането е полезно за здравето на птиците.Той може не само да премахнете перьевую прах и паразити,но и овлажняват кожата и да помогне на птиците разсее топлината.Описание : - Изработен от висококачествен материал полипропилен PP,здрав и издръжлив.Цялата декорация е без мирис и безопасно. - Изграждане на нова,уникална,устойчив на укусам и много лесен за сглобяване.Лесен за инсталиране и лесен за почистване. - В банята има много дребни играчки и аксесоари, които да направят птицата по-щастливи, когато тя взема вана. - Онструкцията се нуждае от инсталация с 2 батерии тип АА (в комплекта не са включени).Включете превключвателя на крана,електрическа циркуляционную вода,опазването на околната среда и икономията на вода. - Къпането е полезно за здравето на птиците.Той може не само да премахнете перьевую прах и паразити,но и овлажняват кожата и да помогне на птиците разсее топлината.Параметри : - Материал : полипропилен PP Размери на графиката : 34, 5x25x28, 5 см/13, 58x9, 84x11, 22 инча Опаковката включва : 1 бр. птица автоматична вана 6 бр. Аксесоари за играчки : 1.Възможни са незначителни грешки от ръчно измерване.2.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!3.Пожелавам ви прекрасни покупки Онлайн!.

Опции за продукта

- Material:
PP Polypropylene
Size Chart:
34.5x25x28.5cm/13.58x9.84x11.22inch :
Package Includes:
1 Piece Bird Automatic Bathtub :
6 Piece Toy Accessories :
1.Please allow slightly error due to manual measurement. :
2.Due to the difference between different monitors,the picture may not reflect the actual color of the item.Thank you! :
3.Wish you a wonderful on-line shopping! :

Свързани продукти