.

.

FWYLSY Пет Clothes for Cat Dog Puppy Hoodies Момиче Момче Dog Jeans Яке, Cool Blue Denim Coat for Small Medium Cats Dogs (Red Hoodies, L)

FWYLSY Пет Clothes for Cat Dog Puppy Hoodies Момиче Момче Dog Jeans Яке, Cool Blue Denim Coat for Small Medium Cats Dogs

BGN 11.98

Наличност
На склад

[Материал] : Мека хлопчатобумажный материал denime позволява на вашите кучета да се чувстват лесно и удобно.Може да се пере в машина.Не е нужно да се притеснявате за това,че си красива куче ще бъде твърде горещо,въпреки че сега лятото, защото дънки могат ефективно да защитите вашия домашен любимец от пряка слънчева светлина. [Избор на РАЗМЕР] : Има разлика в размера между различни стилове дънки.Моля, обърнете внимание на размера на графиката по-горе, за да купуват, когато изберете нас за любимия си домашен любимец. [Лесен за носене и за почистване] : Деним яке за кучета като редовни дънки, можете да я хвърли в пералната машина, когато тя е мръсна, и да го съхранявате като всяка друга дрехи за кучета. [Подходящ за повечето видове кучета или котки] : чихуахуа, пудел, кученцето булдог, йоркширски териери, и така нататък.Той е подходящ за целия сезон, не се притеснявайте за лятото, кучето се разсейва топлината от преводачи, дрехи може ефективно да предотврати дефект на слънчева светлина. 100% гаранция за услугата : Нашата цел е да са на 100% доволни от сделката.Ако по някаква причина имате проблем с вашата поръчка, моля свържете се с нас, за да можем да ви окаже допълнителна помощ.

Опции за продукта

Свързани продукти