.

.

Petmolico Птици Дъвчащи Играчки, 3 Опаковане. Папагал Храна Хеликоптер Играчка Виси Шлайфане Играчки за Cockatiel Conure Вълнисто Папагал Неразлучник Папагали Африкански Сив ?

Petmolico Птици Дъвчащи Играчки, 3 Опаковане. Папагал Храна Хеликоптер Играчка Виси Шлайфане Играчки за Cockatiel Conure

BGN 10.39

Наличност
На склад

[Brids Chewing Toy] Фуражни играчки за папагали са направени от хартия конфети и масивно дърво, памучни въжета и ратан, които са 100% безопасни за дъвчене, без да причинява вреда на птиците. [Комплект от 3 играчки за птици] 3 опаковки на детски играчки, за игра на птици могат да бъдат повдигнати на 3 вида, че е идеален подарък за Cockatiel Budgie Conure Parakeets Goffin Macaw Indian Ringnecks Lovebird finches African Grey Parrot. [Забавни играчки за птици] Колоритен дизайн може лесно да се привлече вниманието на вашите птици, те ще получат незабавно удоволствие да дъвче и смила; изтегли на ленти от хартия; Стоя до нея и прокара я и т.н. Дъвченето и шлайфане - естественото поведение на птиците.Тази играчка-шредер кара птиците да дъвче и осигурява часове забавления, които ще допринесат за здравето на птиците и ще им е удобно на спокойствие. [Лесна за употреба] бързо и Лесно се прикрепя към вътрешната част на клетката метални куки.Обикновено се определя и променя фиксирана позиция. 3 пакета (и) Птица детски Играчки за Дъвчене Храна Хеликоптер Играчка Клетка Папагал Хеликоптер Играчка Птица Храна Подвесная Играчка.Птичи играчки включват в себе си 3 фуражни измельчающие играчки от смесена клетка за безопасна набръчкана хартия.Това е чудесен избор, за да даде на вашата птица забавление, интерес и физически упражнения.Зает птица - щастлива птица.Този безопасен за храните тъкани топка шредер, покрита с ярко оцветени безопасни за хранителни продукти, стрии, които ще пазят вашето спътник се смила, да се събират и да се обличат в продължение на няколко часа, за да намерите скрити блокове, топки и много други.Цветен дизайн може лесно да се привлече вниманието на вашите птици, те ще получат незабавно удоволствие да дъвче и смила; изтегли на ленти от хартия; стоя до нея и прокара я и т.н. 3 пакета (и) Птица детски играчки за Дъвчене Храна Хеликоптер Играчка Клетка Папагал Хеликоптер Играчка Птица Храна Висящи играчки за лабиринт мишка включва 3 храна измельчающая играчка от смесени птици-сигурна набръчкана хартия.Това е чудесен избор, за да даде на вашата птица забавление, интерес и физически упражнения.Зает птица - щастлива птица.Този безопасен за храните тъкани топка шредер, покрита с ярко оцветени безопасни за хранителни продукти, стрии, които ще пазят вашето спътник се смила, да се събират и да се обличат в продължение на няколко часа, за да намерите скрити блокове, топки и много други.Цветен дизайн може лесно да се привлече вниманието на вашите птици, те ще получат незабавно удоволствие да дъвче и смила; изтегли на ленти от хартия; стоя до нея и прокара си и т.н.

Опции за продукта

Свързани продукти