.

.

Beadthoven 12 бр./компл. 304 Неръждаема Стомана Дванадесет Съзвездия Зодия Висулка Комплекти 29x25 мм Златна Плосък Кръг Бижута Окачване за направи си САМ Гривни, Колиета за ?

Beadthoven 12 бр./компл. 304 Неръждаема Стомана Дванадесет Съзвездия Зодия Висулка Комплекти 29x25 мм Златна Плосък Кръг

BGN 13.58

Наличност
На склад

【 Кръст Бод Пакет Info 】12 бр. 304 неръждаема стомана златна дванадесет съзвездие знак за спиране. 【 Размер 】около 29 мм, 25 мм, 3,2 mm дебелина, дупка : 9x4.5mm. 【 12 Съзвездие 】Тези медальони са с Рак, Дева, Близнаци, Лъв, Риби, Козерогом, Тежести, Скорпионом, Стрелец, Овен, Taurean, Водолей.Различни съзвездия на Зодиака отговарят на вашите различни нужди. 【 Feature 】Тези 12 окачване на съзвездието зодия са изработени от неръждаема стомана 304, която е с високо качество и издръжливост.Златно покритие цвят придава подвескам яркост и неповторимост.Изчистен и класически дизайн се съчетава с различни кабели, в резултат на това са получени отлични колиета със силна уникалност. 【 Използването на 】идеален за колиета, гривни, виси scrapbooking на проекта, ключодържател, ключодържател, пуловер верига, къс чорап, мобилен телефон, декоративни аксесоари, и т.н. Не се колебайте да ги получите.Бижута ръчна изработка-това е оживен и пъстър начин да изразят ЛЮБОВТА!.Чудесен знак на Зодиака 12 Съзвездие бижута, медальони на Свети Валентин, Сватба, Участието, Ден на майката, Годишнина, рожден Ден, Ден на благодарността, който ще й/му изненада, ще превърне всеки случай в едно спомен завинаги.Идеални подаръци за мама, съпруга, Дъщеря, Приятелка, Сестра, баби, жени firends, момичетата и много други.Модни окачване : Те са направени от неръждаема стомана, така че качеството ще бъде добро.Опитайте се съчетаят с различни кабели, в резултат на това са получени отлични колиета със силна уникалност.Дошло е времето да използвате своя безкраен творчески потенциал и да направят най-доброто от тези прекрасни суспензии.Широкото използване на : Също перфектно се съчетава с веригата, бижута, обков и други фиднингами, за да ключодържатели, аксесоари за чанти, верига пуловери, метална раздела, висулки за вино, украса на дома и т.н., са Очарователен подарък : Избор на суспензии на съзвездието като допълнение към вашите бижута оценят дарове diy-най-добрият начин да се даде по-голям смисъл на вашия подарък!Впечатляващ подарък за майка си, дъщеря си, на любовника, на семейството и приятел за рожден Ден, сватба, парти, Ден на майката, Ден на Св. Валентин, детски душ и т.н. Отлично качество : Те са идеални за вашия собствен дизайн на бижута, ярки и уникални, ясен модел и най-високо качество, те могат да работят за специален проект, не се колебайте, за да ги получите.Бижута ръчна изработка-това е оживен и пъстър начин да изразят ЛЮБОВТА!Чудесен знак на Зодиака 12 Съзвездие бижута, медальони на Свети Валентин, Сватба, Участието, Ден на майката, Годишнина, рожден Ден, Ден на благодарността, който ще й/му изненада, ще превърне всеки случай в едно спомен завинаги.Идеални подаръци за мама, съпруга, Дъщеря, Приятелка, Сестра, баби, жени firends, момичетата и много други.

Опции за продукта

Свързани продукти