.

.

Дебел Нескользящий постелката за йога и фитнес 1/4 с бели Флорални принтом за практикуване на Йога Пилатес и фитнес (61x183 см)

Дебел Нескользящий постелката за йога и фитнес 1/4 с бели Флорални принтом за практикуване на Йога Пилатес и фитнес (61x183

BGN 35.19

Наличност
На склад

★[100% Нетоксичен материал] : Изработен е от висококачествен материал, TPE.Той е по-скъпо в производството, но е по-безопасно и по-мек от традиционните не зелени постелки за йога от ПВЦ и ева, без никакви вредни химикали.Мат подходящ е за всички упражнения, йога, пилатес и свободния упражнения. ★[Идеален противоскользящий] : Предната и задната част на тази подложка за йога са изработени от плъзгане обработка, която може да осигури добро сцепление на колкото се може повече.Дебелина 1/4 инча го прави по-удобен и приятен на допир.Можете да се обучават на него по-свободно, че е по-безопасно, по-стегната и по-мек, отколкото други обикновени постелки за йога. ★[Изискани и разнообразни щампи] : изискани модели отпечатани отпред.У нас има най-различни модели.Различни стилове, модели ви позволяват винаги да изберете този, който е точно за вас през нашия магазин. ★[Инструкции за почистване] : Избършете с влажна кърпа, потопена в студена вода и неутрален моющем средство.След измиване подсушавайте щателно или ги на хладно и проветриво място.Бъдете внимателни, за да не го постави на слънце в продължение на дълго време. ★[Описание опаковка] : Нашият мат оборудван с безплатна цилиндрична чанта за съхранение и колан за съхранение.Можете да го съхранявате след употребата на които е по-удобно и леко, а също така по-удобно се носят със себе си.Можете да го вземете със себе си на всяко място, където пожелаете. ★100% нетоксичен, мек и нескользящий килимче за йога, наистина ли искаш да го има?Използването на висококачествени материали TPE не съдържа вредни химикали и по-безопасно от традиционните постелки за йога.Предната и задната страна са направени от плъзгане обработка, което в голяма степен гарантира сигурността.Дебелина 1/4 инча осигурява добро усещане за крака, а меката възглавница и може да ви предпази от нараняване.На разположение различни щампи.В нашия магазин има най-различни модели.Можете свободно да изберете която ви харесва модела.Идеалният модел отговаря на идеалното ви.Вие сте в центъра на вниманието клас по йога.Какво чакате?Елате и си изберете! ★Размер★ 72x24in/ 183x61cmx0.6cm (дебелина 0.6 см) ★Вид на материала★ килимче за йога, изработена от висококачествен материал, TPE, TPE е с висока плътност и висока еластичност.Материал TPE 100% нетоксичен и безопасен за използване.Не ЕВА, няма PVC, нетоксичен и не съдържа вредни химикали. ★Функция★ се Използва за практикуване на йога, пилатес, дъно упражнения. ★Област за печат★ Еднопосочна печат ★Бележки★ моля, Обърнете внимание, че размерите могат да варират, в зависимост от размера.Заради цвета на дисплея, цвят, фигура, която всички виждат, може да има някои отклонения, всичко зависи от самия продукт, надявам се, вие можете да разберете. ★Следпродажбено обслужване★ Ако не сте доволни от продукт, по някаква причина, моля, уведомете ни задоволително решение, което вие искате, и ние бързо ще се разберем с него.Ние ще бъдем максимално защитава вашите интереси.

Опции за продукта

Свързани продукти